Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Carre Karton
Carre Karton

Carre Karton

Carre Karton B.V.

Wij zijn producent van vierkante kartonnen vaten (van 30 t/m 150 liter met UN X keur en Resy) in 's-Gravendeel.
Onze ‘All-Fibre Drum’ is speciaal ontwikkeld om uw kosten en het milieu te besparen!

's Gravendeel, Nederland

Over Carre Karton

Carré Karton B.V. is opgericht in het jaar 1996, als zusteronderneming van de Eerste Nederlandse Rondkartonnagefabriek.

De Eerste Nederlandse Rondkartonnagefabriek (ENR) heeft reeds decennialang ervaring in het produceren van ronde kartonnen kokers, ronde vaten en haspels. Een logisch gevolg voor een zeer ervaren papierverwerkend bedrijf, was het starten van een nieuwe onderneming met een innoverend product. Zo is Carré Karton geboren!

De filosofie van het product: kostenbesparend en milieuvriendelijk tegelijk, dragen wij uit in de wereld. Dat het een succesvol product en concept is blijkt wel uit het feit dat we in 2012 een 2e nieuwe volledig geautomatiseerde productielijn in gebruik hebben genomen. Het product wordt als verpakking in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelen industrie gebruikt.

Naast het milieu zijn ook alle andere MVO-thema’s bij ons uiterst belangrijk. Om ons te conformeren aan deze thema’s hebben wij een zelfverklaring geschreven en gepubliceerd naar de norm ISO 26000. Wij zijn trots op onze reeds behaalde doelstellingen en zijn ambitieus om telkens weer stappen voorwaarts te maken in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Carré Karton biedt de oplossing voor Uw bedrijf en het milieu :

Ons vierkante fibervat met afgeronde hoeken is gemaakt uit 100% mono-materiaal Kraftliner en biedt de oplossing voor afval problemen met lege vaten.

Het conventionele ronde fibervat bestaat uit verschillende materialen, namelijk karton, plastic, metaal en hardboard, welke moeilijk van elkaar te scheiden zijn. Dit maakt het niet mogelijk om het product als recyclebaar afval af te voeren. Het vierkante Carré vat kan daarentegen direct als hoogwaardig recycling materiaal worden afgevoerd bij het oud papier.

Bovendien is de grondstof Kraftliner gemaakt van opnieuw geplante bomen, wat het Carré vat tot een CO2-neutraal product maakt.

De kostenbesparingen haalt U uit de logistieke voordelen van het vierkante Carré vat ten op zichte van de conventionele producten, zoals ronde kartonnen fiber vaten en stalen vaten.

Onze klanten referenties : Akzo Nobel, Basf, Bayer...

Certificaten:

ISO en UN

.C-CTA-275949445