Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

CCA-containers

Verkoop, opkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte zee- en opslagcontainers, koel- en cabinecontainers en milieu- en offshorecontainers in diverse soorten en maten.

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Over CCA-containers

CCA houdt zich sinds 1978 bezig met de verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte zee- en opslagcontainers, koel- en cabinecontainers en milieu- en offshorecontainers in diverse soorten en maten. De containers zijn geschikt voor opslag, transport en accommodatie. Vanuit de centraal gelegen locatie in de haven van Amsterdam worden de leveringen gecoördineerd en contacten onderhouden met een wereldwijd netwerk van klanten (o.a. uit bouwbedrijven, installateurs, expediteurs, rederijen en particulieren) en leveranciers. Onder de naam Huurbox® en Koelbox® worden diverse soorten containers en koelcontainers verhuurd.

CCA beschikt over eigen accomodatie voor de nieuwbouw van containers en past gebruikte containers aan naar de wens van de klant. CCA onderhoudt en repareert containers in modern geoutilleerde workshops of op locatie met mobiele units. CCA beschikt over gekwalificeerde medewerkers en staat garant voor een deskundige kwaliteitscontrole van iedere container voor aflevering.

CCA beschikt over eigen spoor- en wateraansluitingen. CCA zorgt voor wereldwijd transport van zowel volle als lege containers. CCA heeft voorraadhoudende depots in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.

Alle werkzaamheden zijn nauwkeurig beschreven en vastgelegd. Als eerste in zijn branche heeft CCA het ISO 9001 certificaat, VCA* certificaat en op het gebied van koeltechniek Stek®. CCA is een onderdeel van de Ter Haak Group.

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166