Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Half- en volautomatische touwbundelmachines

Half- en volautomatische touwbundelmachines (Bornbinder )

Product van het bedrijf Certis

Half- en volautomatische touwbundelmachines (Bornbinder )

Product van het bedrijf Certis

Een volledig gamma van touwbundelmachines voor het bundelen van een grote verscheidenheid aan producten.

Een volledig gamma van half- en volautomatische touwbundelmachines voor het bundelen van een grote verscheidenheid aan producten met milieuvriendelijk touw.

Het gamma van volautomatische touwbundelmachines bornbinder voor het horizontaal bundelen van paletten met kratten kan worden aangevuld met bijbehorende installaties voor het bevestigen van etiketten aan het touw en het volautomatisch verwijderen van het touw rond de pallet.

De volautomatische bornbinder-touwbundelmachines kunnen door ons worden geïntegreerd in totale automatiseringsprojecten en sleutel-op-de-deur oplossingen. Samenhang met handlingsystemen en andere machines is mogelijk.

Halfautomatische touwbundelmachines van het merk Siebeck in open-, tunnel- of kooi-uitvoering. Voor het bundelen van producten uit de tuin- en landbouwsector, pakketten en langwerpige producten zoals profielen. Eveneens is er een specifiek gamma uitgevoerd in roestvrij staal voor toepassingen in de visserij en de vleessector, enz...

Wij leveren eveneens alle soorten industrieel verpakkingstouw.

Bedrijfsgegevens Certis

Certis

Certis is een serviceverlenende handels- en engineeringonderneming, o.a. gespecialiseerd in industriële bevestigingssystemen, transportverpakkingssystemen en compressoren.

Uden ,Nederland

.P-CTU-275949445