DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Ciampalini Costruzioni Meccaniche

(Ciampalini Costruzioni Meccaniche s.r.l.)

Ontwerp, productie en installatie van geautomatiseerde magazijnen en opslagsystemen.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Ciampalini Costruzioni Meccaniche

Het bedrijf CIAMPALINI heeft een geschiedenis van reeds meer dan 40 jaar, en sinds 25 jaar werkt het bedrijf in de sectoren van ontwerp, productie en installatie van geautomatiseerde magazijnen en geautomatiseerde opslagsystemen, voor bedrijven uit verschillende branches.

CIAMPALINI is een ideale medewerker voor de bedrijven die systematische oplossingen zoeken, die hun problemen qua logistiek en opslag van allerlei materialen kunnen oplossen: metalen stukken en staven, platen en vlakke materialen, vervangstukken, accessoires en alles wat een handling en geautomatiseerde management in een magazijn vergt.

CIAMPALINI heeft met de jaren een internationale dimensie verworven, dankzij een ervaring van meer dan 20 jaar en de kwaliteit van haar producten, alsook door de gebruikte ressources m.b.t. ontwerp, innovatie en studie van de installaties, zowel voor standaardversies, als bij ontwerpen van gepersonaliseerde oplossingen, die beantwoorden aan de eisen van de klanten.

Honderden installaties ontworpen en geplaatst over de hele wereld, een commercieel en technisch netwerk altijd ter beschikking, om te beantwoorden aan de eisen en aanvragen van de eisen, en een constante aanwezigheid op de markt, hebben van CIAMPALINI een bedrijf van groot belang gemaakt in haar sector op Europees vlak. Het bedrijf is steeds in groei en investeert in de toekomst, dankzij vooral de professionaliteit van de medewerkers en het vertrouwen van de klanten.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Via G. di Vittorio, 34
Zona Industriale Terrafino
50053  Empoli
Firenze - ITALIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Producten van Ciampalini Costruzioni Meccaniche

.C-CTA-275949569