Contimeta

Contimeta is systeemleverancier van verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen voor transportverpakking. No-nonsense onderneming; kwaliteit voor een redelijke prijs.

Utrecht, Utrecht, Nederland

Over Contimeta

Contimeta levert een zeer breed gamma verpakkingsmachines. Het betreffen in hoofdlijn machines voor transportverpakking. Echter ook aan deze machines verwante producten maken deel uit van het assortiment. Te denken valt hierbij aan flowpack verpakkingssystemen, rollenbanen, krimpverpakkingsmachines en verpakkingstoebehoren, zoals afrollers, beschermingsmaterialen, zegels en gespen, bandscharen en dispensers voor verpakkingstape.

Contimeta is systeemleverancier. Dit houdt in dat wij adviseren bij de aanschaf van de verpakkingsmachines. Vervolgens blijven wij gedurende de gehele gebruiksperiode van de machine betrokken. We zorgen eerst voor de installatie van de machine. We leveren de verpakkingsmachine goed werkend op en zorgen voor het onderhoud van de machine. Uiteraard leveren wij ook bijbehorende verpakkingsmaterialen voor uw verpakkingsmachine.

Naast koop bestaat bij Contimeta ook mogelijkheden tot het leasen of huren van verpakkingsmachines. Hierbij behoeft de machine niet op de balans te worden opgenomen en blijft de investering laag.

.C-CTU-2709238372