Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Endemol o.a. bekend van programma's "Deal or No Deal" (ook als "Miljoenenjacht"), "Big Brother", "Goede tijden, slechte tijden", "1 tegen 100" heeft naast de Amsterdam Arena een nieuwe opname studio gebouwd.

Voor deze nieuwe studio heeft Crepa BV een Cat Lift Truck EP35 K-PAC met wisselbatterij en twee Haulotte compact 14 schaarhoogwerkers geleverd. Het unieke aan deze schaarhoogwerkers is dat deze volledig matzwart zijn geleverd vanwege toepassing in de opnamestudio. Ondanks de werkhoogte van 14 meter heeft de schaarhoogwerker toch slechts een breedte van 1 meter 20.

Ook heeft Crepa BV, Endemol geadviseerd over de invulling van de opslagruimte en voorzien van Mecalux stelling om de enorme hoeveelheid aan toneelrekwisieten op te slaan en makkelijk toegankelijk te maken voor snelle setwisselingen tijdens opnames.