Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Het effectieve Profilgate heftruckbanden reinigingsysteem waarmee wordt voorkomen dat straatvuil door heftruckbanden in een gebouw wordt gereden is uitgebreid met de Profilgate DryZone Gate®; een rooster die ervoor zorgt dat er met droge banden naar binnen gereden wordt. Natte vloeren in magazijnen en productieruimtes vormen een gevaar voor personen evenals voor rijdend materieel, het Profile DryZone Gate® zorgt voor een droge vloer.

Voor elk standaard Profilgate model is er een passend DryZone model die effectief in combinatie met de standaard roosters kan worden ingezet. Bij het overrijden van de eerste standaard Profilgate roosters wordt het zware vuil van de banden geborsteld en opgevangen. Daarna drogen de DryZone roosters met absorberend fleecedoeken het overtollige vocht en vloeistoffen van de banden. Door deze combinatie wordt zowel uitgebreid gereinigd en het minimaliseren van het binnenrijden van vocht / vloeistoffen gegarandeerd. De speciale DryZone roosters worden bekleed met een unieke DryPad fleecedoek. Deze vloeistof absorberende fleecedoeken worden veilig en gemakkelijk bevestigd door 2 rubberen klemblokken op de roosters. Bij het overrijden zuigen de fleecedoeken de vloeistoffen als (regen) water, olie, etc. op en droogt daardoor de loopvlakken van de banden / wielen. Het systeem is geschikt voor maximaal 100 voertuigbewegingen.

De onderliggende RVS opvangbakken van de DryZone roosters hebben dezelfde afmetingen als de standaard Profilgate modellen, hierdoor kunnen de roosters onderling worden uitgewisseld, afhankelijk van de toepassing. Het ombouwen van een bestaand standaard Profilgate naar een DryZone is daarom zowel flexibel als betaalbaar.

Profilgate systemen wordt geïmporteerd door Crepa BV.