DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Csi

(Csi Industries B.V.)

Ontwerp en implementatie van innovatieve material handling systemen voor productie- en distributiebedrijven binnen de FMCG-markt.Gedetailleerde informatie over Csi

Wereldwijd is Csi een betrouwbare partner voor ontwerp, productie, levering en installatie van volledig geïntegreerde logistieke systemen voor material handling en productdistributie.

Vele vooraanstaande producenten van “Fast Moving Consumer Goods” (FMCG) maken gebruik van onze systemen, met name producenten in de levensmiddelen- en drankindustrie en hun distributeurs. De prestaties van Csi voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en garanderen de continuïteit van hun bedrijfsactiviteiten.

Op basis van de logistieke behoeften van onze klanten vinden wij doeltreffende oplossingen op het gebied van transport, material handling, palletiseren en magazijninterfaces. Wij bieden een turn-key oplossing die in huis ontworpen en geproduceerd wordt en waarin ook machines van derden opgenomen kunnen worden. Op deze wijze bieden wij onze klanten een op maat gesneden totaaloplossing.

Csi levert systeemoplossingen voor:


  • Intern transport
  • Verpakken
  • Palletiseren
  • Automatisch beladen van vrachtwagens
  • Laagsgewijs orderpicken
Telefoon
Tonen
Adres Lissenveld 41
4941 VL  Raamsdonksveer
Noord-Brabant - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Producten van Csi

.C-CTU-275949392