DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Cyklop

(Cyklop Nederland B.V.)

Al sinds 1912 staat Cyklop bekend als wereldwijde producent van verpakkingssystemen. Met meer dan 400 patenten en maatwerkoplossingen weet Cyklop de klant steeds weer te verrassen.Gedetailleerde informatie over Cyklop

Internationaal succesvol

Cyklop, een Eeuw aan ervaring in engineering, actief op 5 continenten, in meer dan 50 landen en met meer dan 1000 medewerkers. Het heeft ons gemaakt tot één van de grootste leveranciers in machines en accessoires.

Of het nu gaat om omsnoeren, wikkelen, bundelen, tapen, sealen of hechten van uw product, Cyklop gaat samen met u op zoek naar een professionele en kosten efficiënte oplossing.

Uitgebreid productprogramma

Met een uitgebreid productprogramma biedt Cyklop de klant totaaloplossingen voor alle verpakkingsvraagstukken en begeleidt deze tijdens het gehele verpakkingsproces. U kunt bij Cyklop terecht voor:

Verpakkingsmachines en –apparatuur:

  • omsnoeringsmachines
  • foliewikkelmachines
  • bindmachines
  • tapemachines

Kwalitatief hoogwaardig verbruiksmateriaal:

  • Folie
  • Omsnoeringsband van staal of kunststof
  • Elastiek
  • Tape

Het aanbod sluit Cyklop af met een betrouwbare en gekwalificeerde dienstverlening op het gebied van service en onderhoud zodat klanten ten allen tijde met hun vragen bij Cyklop terecht kunnen.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Uiteraard is maatschappelijk verantwoord ondernemen ook bij Cyklop een belangrijke zaak. Zo kunnen foliewikkelmachines met Power-Eco stretchsysteem folie tussen de 60-400% uitrekken, wat zowel tijd als ook folie bespaart. Klanten kunnen door het inzetten van deze machines aantrekkelijke belastingvoordelen voor milieu-investeringen (MIA/Vamil) realiseren.

Bovendien bieden wij gerecycled kunststof-omsnoeringsband van alleen de beste kwaliteit aan.

Telefoon
Tonen
Adres Benjamin Franklinstraat 5
8013 NC  Zwolle
Overijssel - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van Cyklop

Cyklop breidt wikkelprogramma uit

04/11/2011, Zwolle - Cyklop Nederland BV laat op de Empack in Zwolle haar nieuwste telg uit de reeks wikkelmachines zien.

Cyklop verbindt MVO met besparen

19/09/2011, Zwolle - Cyklop Nederland BV laat op de Empack in Zwolle zien hoe je als bedrijf verantwoording kunt nemen voor de toekomst door op rendabele wijze het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen invulling kunt geven.

Nieuwe website van Cyklop Nederland B.V. - aantrekkelijk en makkelijk

26/11/2010, Zwolle - Vinden wat u zoekt = gebruiksvriendelijkheid.

Producten van Cyklop

.C-CTU-275949445