Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Nu nog sneller omsnoeren met de CI87
Cyklop presenteert met trots haar nieuwste type omsnoeringsmachine CI87 welke u in Hardenberg kunt bekijken. Deze high speed machine kan 60 omsnoeringen per minuut bewerkstelligen en heeft in tegenstelling tot zijn voorgangers de rol band niet aan de zijkant maar in de machine zitten. De CI87 is eenvoudig te bedienen, is zeer betrouwbaar en is geschikt voor omsnoeren van pakketten (kartonnen dozen, kranten, etc.) voor zowel smaller band (5-6 mm) als voor breder band (9-12 mm).  

Cyklop timmert aan de weg met PET-band
Wanneer u onze stand bezoekt zult u ook ons verbeterde PET-band tegenkomen. Door het optimaliseren van het productieproces en door gebruik te maken van nieuwe grondstoffen zoals restgranulaat, is er een aanzienlijke kostenbesparing mogelijk. Daarnaast heeft dit band een hoge variabele treksterkte met behoud van dezelfde kwaliteit.

De CLT100 voor lichte pakketten in de industrie
Ook vindt u op onze stand ons nieuwe type handapparaat voor kunstofband, welke een alternatief is voor staalband-omsnoeringen en in verschillende diktes en breedtes instelbaar is. Overal waar lichte pakketten op verschillende plaatsen worden omsnoerd, is de CLT100 de optimale keuze. Met de CLT100 wordt het band automatisch gespannen (band op band) met een kracht tot 1000N, daarna wordt het band met een wrijvingslas geseald. Samen met een automatisch laadapparaat en een long-life industriële batterij wordt een optimaal en economisch gebruik gegarandeerd.

Profiteer nu van ons staalband handapparatuur inclusief GRATIS haspelwagen!
Cyklop doet u nu tijdelijk een scherp aanbod voor haar staalband handapparatuur, waarbij u bij aanschaf van een staalband handapparaat een GRATIS haspelwagen cadeau krijgt. Voor meer informatie en de actievoorwaarden kunt u onze stand bezoeken (standnr. 304) of ons bellen.