Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Cyklop is actief op het gebied van het zekeren van lading (omsnoeren, bundelen, foliewikkelen, plakken, versluiten en hechten). Cyklop Nederland BV laat op de Empack in Zwolle zien hoe je als bedrijf verantwoording kunt nemen voor de toekomst door op rendabele wijze het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen invulling kunt geven. De ideeën zijn sterk door haar eenvoud en robuust in gebruik zoals u van Cyklop gewent bent..

Omsnoeringsband als afval

Cyklop presenteert met trots haar doorontwikkeling van de bandversnipperaar. De machine is robuust door het massieve stalen snijwiel wat jarenlang gebruik zonder het wisselen van messen garandeert. Het automatisch starten en stoppen voorkomen dat de geluidsarme machine onnodig doorloopt. Middels een additioneel frame is de machine op een bigbag te plaatsen, of als u voor de standaardoplossing kiest plaatst u de machine op een stalen vat (200 ltr). Door het strap materiaal te gaan versnipperen en in zuivere vorm aan te bieden aan recycling bedrijven krijgt u tevens geld voor dit afval product in plaats van te betalen voor het afvoeren.

Wikkelen met folie en graag zo weinig mogelijk

Wanneer u onze stand bezoekt zult u ook ons geoptimaliseerde folierekwikkel programma zien. Met de getoonde uitvoering van de GL300, het topmodel uit de reeks, ziet u de voorrek oplopen tot 400%.

Het gepatenteerde systeem draagt er zorg voor dat met een gecontroleerde foliespanning het maximale uit de folie kan worden gehaald. Hiermee zal de folie minder snel breken waarmee de ingestelde voorrek niet door uw operator wordt aangepast. Door uw operator tevens de informatie te geven met hoeveel gram folie de actuele pallet is omwikkeld kan deze zelf verantwoording nemen voor het efficiënt wikkelen van zijn pallets.