Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Cyklop is actief op het gebied van het zekeren van lading (omsnoeren, bundelen, foliewikkelen, plakken, versluiten en hechten). Cyklop Nederland B.V. heeft haar nieuwste model foliewikkelaar, de semi-automatische GL300 met automatische snij-unit tijdens  de transport & logistiek in Den Bosch voor het eerst geïntroduceerd en de belangstelling was groot.

Tijdens de Transport & Logistiek kon u kennismaken maken met de GL300 semi-automatische wikkelaar van Cyklop. Wat deze machine zo bijzonder maakt zijn de onbegrensde instelmogelijkheden, waardoor u een maximale rek uit uw folie kan halen oftewel een zeer laag folieverbruik! Daarnaast heeft deze wikkelaar een automatische snij-unit welke ervoor zorgt dat de folie automatisch wordt afgesneden. De mate van rekken kan ingesteld worden van 60 tot en met 400 % door middel van een 8-stappen keuzemenu (gepatenteerd Ecostretch). De bedieningsvriendelijke wikkelaar met een full colour touch screen geeft deze machine extra uitstraling en gemak. Door toepassing van een touch screen is de bediening van de GL300 wikkelaar zeer eenvoudig en u kunt de machine instellen op elk gewenst palletformaat- en gewicht.

Uw folieverbruik meetbaar maken

Door de variabele instelmogelijkheden biedt de GL-300 de optimale verpakking voor een veelvoud aan ladingen. De roterende plaat is geschikt voor pallets tot 2000 kg en kan ingesteld worden van 3 tot en met 15 per cycles per minuut.

Daarnaast zijn er klantspecifieke en standaard programma's beschikbaar, bijvoorbeeld de foliewagen-stop om (handmatig) een topvel tegen vocht aan te brengen, of het stoppen om extra lading aan te brengen. Tevens behoort een eenvoudige integratie van een weegsysteem met printeraansluiting tot de mogelijke opties.

De unieke functie van de GL300 is het zichtbaar maken van het werkelijke gewicht van de verbruikte rekfolie.

Natuurlijk is de GL300 verkrijgbaar naar klantspecifieke wensen. Cyklop heeft een volledig assortiment van eenvoudige semi-automatische palletwikkelaars tot een volledig automatische verpakkingslijn: u bent bij Cyklop aan het juiste adres!

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.