Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Hoe vaak surft u op een website en raakt u gefrustreerd omdat u simpelweg niet kunt vinden wat u zoekt? Deze vraag hebben we centraal gesteld bij het opzetten van onze nieuwe website. Gebruikersvriendelijkheid en eenvoudige navigatie stonden hierbij centraal.

Cyklop Nederland is onderdeel van Cyklop International, een groep van bedrijven welke wereldwijd opereert op het gebied van verpakken voor transport.

Klanten van Cyklop zijn divers en komen uit alle marktsectoren. Gezien de rijke historie van het bedrijf kan het leunen op een enorme naamsbekendheid. In 2012 viert het zelfs haar 100-jarig bestaan.

De markt digitaliseert zich in een hoog tempo en met dit in gedachten heeft Cyklop zich al sinds de start van het internet gericht op deze nieuwe vorm van communicatie. Verschillende ontwerpen van websites zijn dan ook de revue gepasseerd waarbij de kwaliteit iedere keer met sprongen vooruit is gegaan. Zo ook met deze nieuwe editie van de website.

Via verschillende statistiekmetingen hebben we geleerd dat klanten problemen ondervonden met het vinden van de juiste informatie. Ook door te analyseren hoe andere succesvolle sites de onzichtbare klant benaderen kwamen verbeteringen aan het licht. Dit met elkaar heeft helder gemaakt in welke richting de nieuwe site moest worden ontwikkeld.

Op de nieuwe website navigeert u met het grootste gemak door de site en lijkt het haast onmogelijk om niet te vinden wat u zoekt. De keuze om het zoeken zowel via de productgroepen alsook via apparaten/machine mogelijk te maken geeft u de mogelijkheid uw vraag beantwoord te krijgen zoals u wilt.
Het spreekwoord "Meerdere wegen leiden naar Rome" is hier van toepassing.

Ondanks dat we zelf van mening zijn dat op deze wijze nog beter aan uw vraag kan worden voldaan, blijven we leergierig en openstaan voor verbeteringen.
Heeft u een mening over de site welke u met ons wilt delen, aarzel dan niet deze naar ons te schrijven.

Wij nodigen u van harte uit eens te kijken op onze nieuwe website.