DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Dalmec deelname aan de Techni-Show

  • 25/04/2014, Leerdam

  • De grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.
  • Bedrijf: Dalmec B.V.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

De grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. De 2014 editie van deze vakbeurs voor industriële producttechniek vond plaats in de Jaarbeurs van 11-14 maart.

Vele klanten en geïnteresseerden maakten in onze stand kennis met de uitgebreide mogelijkheden om in een grote variatie aan productieomgevingen diverse lasten "schijnbaar gewichtsloos" op te nemen, manipuleren en te (ver)plaatsen. Zelf ervaren hoe het werkt en "voelt" geeft altijd de beste indruk en verschaft meer inzicht in wat mogelijk is.

Voor diegenen die niet in de gelegenheid zijn geweest om de beurs te bezoeken of meer informatie wensen bestaat altijd de mogelijkheid onze showroom in Meerkerk te bezoeken. Verschillende balancers kunt u ook hier zelf uitproberen.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Nijverheidslaan 12c
4140 AB  Leerdam
Zuid-Holland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)