Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Ook tijdens de komende editie van de Empack Den Bosch, laat De Koningh Coding & Labeling wederom zien de specialist te zijn op codeergebied. Of het nu gaat om laser, thermal transfer, labeling, inkjet of de daarbij behorende supplies. De Koningh Coding & Labeling zet uw wensen om in een voor u geschikte applicatie. Onze aandacht gaat dit jaar uit naar de thema's centrale aansturing en supplies.

Centrale aansturing: wij laten u zien dat u vanuit één softwarepakket verschillende codeersystemen centraal kunt aansturen. Hierdoor vindt er minder interventie door operators plaats, wat de kans op menselijke fouten sterk reduceert. Bovendien bereikt u door de koppeling van meerdere systemen een hogere productie-efficiëntie en biedt het meer mogelijkheden als het gaat om tracking & tracing.

Tevens besteden we aandacht aan ons ruime assortiment van supplies. DKCL heeft hier tegenwoordig een specialist voor aangetrokken, die onze klanten uitgebreid kan ondersteunen en adviseren als het gaat om de levering van onder meer etiketten en ribbons.

Met een verkoopteam van 8 mensen waarvan 4 productspecialisten, een serviceteam en een telefonische helpdesk welke 7 dagen in de week 24 uur bereikbaar is, heeft u een betrouwbare partner gevonden. U bent van harte welkom op onze stand L1166 waar u direct kennis kunt maken met het verkoopteam maar voor ú mogelijk nog véél belangrijker: Haar totale productenpakket waaronder het nieuwste systeem van Mark-O-Print, de Cube en de IJ350 van Linx.

Nieuwsgierig? Kom dan bij ons langs op stand L1166.