Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De Linx Inkjet printers kunnen met hoge snelheid variabele data van kleine tot zeer kleine afmetingen op een enorme range aan verschillende producten en verpakkingen printen. Bij de continue inkjet technologie bestaat elk karakter uit afzonderlijke inktdruppeltjes, die uit een kleine nozzle komen en vervolgens elektrisch worden geladen.

CJ400!

De nieuwe revolutionaire Linx CJ400 is de meest eenvoudige inkjetprinter om te gebruiken én te onderhouden. Geen enkele andere printer is bovendien zo draagbaar, zo snel op te stellen en zo snel gebruiksklaar!

De Linx CJ400 kan wel 1 tot 3 drie regels op nagenoeg alle poreuze of niet-poreuze oppervlakken variabele informatie printen zoals barcodes, data, tijden, teksten en andere gegevens. Door gebruik te maken van continue inkjet technologie kan de CJ400 - zonder contact te maken met het te printen oppervlak - constant blijven produceren. De gedrukte code kan bovendien snel worden veranderd zonder langdradige opzetprocedures.

Laagste operationele kosten

Voor veel bedrijven spelen de bedrijfskosten een belangrijke rol bij het inkoopproces. Niet alleen de aanschafprijs, maar ook de bijkomende of onvoorziene kosten zoals operationele- en onderhoudskosten zijn essentieel. Met de CJ400 kunt u hierop besparen.

Self Service

U kunt de nieuwe inkjetprinter zelf binnen enkele minuten onderhouden. Er zijn geen getrainde technici of onderhoudsbezoeken nodig. Daarnaast hoeft de printkop niet vaker dan één keer per drie maanden gereinigd te worden. U bespaart dus tijd en geld door deze unieke Self Service.

Meest betrouwbaar

De printer heeft een automatische reinigingsfunctie zodat het niet noodzakelijk is de printkop zelf schoon te maken. Het is ook mogelijk de printer vier weken uit te schakelen zonder dat de printer geleegd hoeft te worden. Dit betekent geen overbodige vloeistoffen. De printer kan vervolgens weer feilloos opgestart worden.

Door de vele voordelen van de CJ400 zoals onder andere eenvoudig gebruik, self service, de laagste operationele kosten en de goede betrouwbaarheid van de printer is de CJ400 voor u een interessante en goede keuze.

Deze nieuwe CJ400 is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij De Koningh Coding & Labeling, inmiddels al 20 jaar exclusief Distributeur van Linx systemen. Voor meer informatie of een demonstratie, neem contact op met De Koningh.