Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De aanleiding van deze wijziging is het resultaat van een 2 jaar geleden ingeslagen weg, toen het bedrijf de keuze maakte om naast de codeersystemen, ook een leidende positie te willen innemen op het gebied van etiketteren en print & apply. Het bedrijf kijkt terug op een zeer succesvolle introductie van het merk ALtech en heeft zichzelf als doel gesteld om binnen 2 jaar een top 3 positie in te nemen. Om deze doelstelling kracht bij te zetten en aan de industrie nog beter kenbaar te maken dat De Koningh ook deze technologie in huis heeft, is het woord Packaging gewijzigd in Labeling.

De wijziging gaat gepaard met een nieuwe huisstijl. Om de synergie met zusterondernemingen Food Equipment en Medical Systems te behouden, verandert niet de vorm of het lettertype, maar alleen de kleurstelling van het logo. Hierbij maakt de koning(h)sblauwe kleur plaats voor een fris oranje en warm grijsbruine tint. De oranje kleur refereert aan de nationale markt die het bedrijf bedient en is tevens een kleur die positiviteit, vitaliteit en warmte uitstraalt, eigenschappen waar De Koningh Coding en Labeling BV zichzelf mee associeert.