Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Het geeft de productiemanager volledige controle over vaste of variabele gegevens en gedrukte beelden op zowel primaire als secundaire pakketten, alsmede op pallets. RiX© is geschikt voor de meeste toepassingen, waaronder thermal transfer, inkjet, laser en RFID.

Dan is er de nieuwe ALE K-series controller, die ontworpen is om tot acht printkoppen met 1 m/sec aan te sturen. Of de printkop een 18mm Xaar© of 72mm SEIKO© print engine bevat, biedt de K-series controller bovendien en drietal interfaces; de 'K-Box' standaard industriële versie, de 'K-Pad' met aantrekkelijke en intuïtieve grafische kleurendisplay en de 'K-Touch' met high-tech kleuren touch screen. Alle K-Series zijn in staat om met hun omgeving te communiceren. Zij hebben niet alleen de gebruikelijke fotocel, shaft encoder, alarm output, PS2 en printkopschakelaars, maar ook RS232, Ethernet, USB en WiFi. Niet onbelangrijk aan de K-Series controller is dat deze niet alleen de snelste en meest krachtige controller op de markt is, maar ook verreweg het meest kosteneffectief.

Valentin SPX
De nieuwe SPX van Valentin, een OEM model, waarbij de controller volledig geïntegreerd is in de printerbody. Zo zijn er onder meer geen losse kabels, waardoor de SPX in praktisch alle losse applicators past, die ook zijn voorbereid voor een printer: ALTech, LabelAire, LabelJet, etc. Wanneer men ontevreden is over een bestaande print engine, is deze dus zeer eenvoudig te vervangen door de SPX. Plug and play! Bovendien kan het aangestuurd worden via NetControl netwerksoftware en beschikt het over een CF slot. Hierdoor is het geheugen dus uitneembaar, wat overigens tot 2 Gb wordt ondersteund.

Valentin DPM III Xi
De Valentin DPM III Xi is speciaal geschikt voor alle top seal- en dieptrekverpakkingen en daar waar extreem grote tekstvlakken direct op het foliemateriaal moet worden geprint. Deze printer heeft zich in het verleden bewezen als de meest onderhoudsarme en betrouwbare printer met de beste printkwaliteit in deze markt. De Xi-versie kan nog sneller printen, is voorzien van een zwaardere stappenmotor en verzwaarde lageringen en heeft een zeer ruime geheugencapaciteit.

De Koningh Coding & Labeling BV,
standnummer L1012, www.dekoningh.nl/cl