Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Per 1 december heeft De Koningh Coding & Labeling een deel van de bedrijfsactiviteiten van Omnilabel overgenomen. Concreet betekent dit dat de verhuur, verkoop en service van de print & etiketteersystemen voortaan door De Koningh zal worden uitgevoerd. Bekende merken van Omnilabel zijn onder meer Combina en Germark.

Omnilabel Barcoding & Labelling en Eshuis B&L staan bekend als leveranciers met veel kennis en ervaring. In de nieuwe situatie wordt deze kennis door het overnemen van de service engineers toegevoegd aan de ruim 40 jaar ervaring op codeergebied van De Koningh Coding & Labeling.

Bert-Jan Dijk, Directeur van De Koningh C&L: "Met onze focus op service en hardware zijn wij perfect in staat de klanten van Omnilabel te bedienen. Bovendien wordt de service dekkingsgraad nog hoger, doordat ons service team is uitgebreid naar in totaal 13 personen. Dat moet ook wel, want we hebben nu de grootste installed base van Nederland".