DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Centrale aansturing beursthema De Koningh Coding & Labeling

  • 01/09/2008, Arnhem

  • Met maar liefst 65 m2 standruimte zal De Koningh Coding & Labeling dit jaar groots uitpakken. Onze aandacht gaat dit jaar uit naar een drietal hoofdthema’s, te weten: centrale aansturing, supplies en een wereldprimeur van Linx.

 

Centrale aansturing: wij laten u zien dat u vanuit één softwarepakket verschillende codeersystemen centraal kunt aansturen. Hierdoor vindt er minder interventie door operators plaats, wat de kans op menselijke fouten sterk reduceert. Bovendien bereikt u door de koppeling van meerdere systemen een hogere productie-efficiëntie en biedt het meer mogelijkheden als het gaat om tracking & tracing.

Tevens besteden we aandacht aan ons ruime assortiment van supplies. DKCL heeft hier tegenwoordig een specialist voor aangetrokken, die onze klanten uitgebreid kan ondersteunen en adviseren als het gaat om de levering van onder meer etiketten en ribbons.

Tenslotte de wereldprimeur van Linx. Het betreft hier een compleet nieuw inkjetcodeersysteem, dat voor een zeer brede range aan toepassingen kan worden ingezet.

Uiteraard presenteren wij verder een grote selectie van ons complete assortiment waaronder het nieuwste systeem van Mark-O-Print, de Cube. Nieuwsgierig? Kom dan bij ons langs op stand C024 in hal 3.

Telefoon
Tonen
Adres Geograaf 8
6921 EW  Duiven
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)