D.J. Hoogstraten

Omsnoeringen, folie's, karton & dozen, opvulmaterielan,  tapes, paktafels, en palletwikkelaars.

Gorinchem, Nederland

Over D.J. Hoogstraten

Als totaalleverancier van verpakkingsmaterialen vult D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen B.V. al meer dan 25 jaar de verpakkingsbehoefte in bij industriële klanten in Nederland en zelfs daarbuiten. Klanten waarmee Hoogstraten door de jaren heen een partnership heeft weten op te bouwen. Door betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, innovatie, snelle leveringen, een breed en diep assortiment weet men zich te onderscheiden van andere aanbieders.

Ons internationale assortiment is opgebouwd met de gedachte van one-stop-shopping en vindt zijn oorsprong in de palletstabilisatie. Ons assortiment bestaat onder andere uit een breed scala aan rekwikkelfolie, diverse doos- en palletomsnoeringen, elke denkbare tape, kartonnage en beschermende materialen. Daarnaast is er een diversiteit aan hulpmiddelen zoals dispensers, paktafels en snijunits.

Door de jaren heen is onze kennis en expertise op verpakkingsgebied gegroeid en die delen we graag met u. Daarnaast beschikken wij over een groot internationaal netwerk van producenten en specialisten waaruit informatie gewonnen wordt. Onze toegevoegde waarde is dan ook de grote kennis van materialen, mogelijkheden en innovaties op verpakkingsgebied.

Met maatwerk, creatief denken, en de bereidheid u te helpen bij uw verpakkingsvraagstukken zijn wij in staat u de oplossing en continuïteit te bieden die u als klant zoekt.

Aanbevolen bedrijven voor Verpakking

.C-CTU-275949445