Dometic

Dometic biedt mobiele koelsystemen aan, die veiligheid en flexibiliteit garanderen bij het transport van verse en bederfelijke levensmiddelen.

Hosingen, Luxemburg

Over Dometic

Opslag- en transportoplossingen voor de veiligheid van de voedselketen

Door de globalisering van de markten worden steeds meer goederen over een lange afstand getransporteerd. De verlaging van de beschadiging van de getransiteerde goederen speelt een cruciale rol bij het nastreven van de laagste kosten.

Bij het lange-afstandstransport worden de goederen aan talrijke mechanische manipulaties en klimaattoestanden blootgelegd, wat aan de basis ligt van een relatief hoog aantal transportschaden.

Om aan de eisen op dat gebied te voldoen, biedt Dometic S.à.r.l. mobiele koelsystemen aan, die de veiligheid en flexibiliteit bij het transporteren van bederfelijke levensmiddelen garanderen.

Jarenlange ervaring en voortreffelijke kwaliteit

Dometic S.à.r.l. werkt reeds heel lang samen met bekende internationale organisaties zoals gezondheidsorganisaties, ondernemingen, het Rode Kruis, Hulpinstellingen, en ook met de militaire sector. Dometic beschikt over een wereldwijd distributienet, en is een van de meest betrouwbare en professionele partners op het gebied van de catering.

Bij de activiteiten van Dometic S.à.r.l. hoort ook de ontwikkeling van andere uitrustingen die eveneens aan de strengste normen beantwoorden op het vlak van kwaliteit, comfort, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze uitrustingen worden met de meest geavanceerde technieken en technologieën ontworpen.

Dankzij de jarenlange ervaring en de uiterst moderne productie uitrusting is Dometic ook de ideale partner voor de ontwikkeling van nieuwe, klantspecifieke producten, op de keten van de gekoelde levensmiddelen. Met de rotatievormtechniek kunnen vormen met een complexe geometrie in bijna alle kleuren en maten gerealiseerd worden. De dubbele wanden, gevuld met isolerend chemisch neutraal polyurethaanschuim, garanderen hoge isolatiewaarden.

Afdeling van de Groep Dometic

Dometic S.à.r.l. maakt als onderneming deel uit van de Dometic Groep, en is gelegen in Groot Hertogdom Luxemburg, in het hartje van Europa. De onderneming is ISO 9001:2000 en ISO 14001 gecertificeerd. Dometic S.à r.l. kan terugblikken op een indrukwekkende bedrijfsuitbreiding; de onderneming realiseert tegenwoordig met haar 200 werknemers (gegevens 2006) een omzet van 34,3 miljoen euro.

Aanbevolen bedrijven voor Containers, pallets en bakken

.C-CTU-275949523