DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Dorset Identification

(Dorset Identification BV)
Sinds 1989 is Dorset Identification actief op het gebied van RFID. Wij ontwikkelen zelf decoders en antennes voor de meest uiteenlopende toepassingen.


Gedetailleerde informatie over Dorset Identification

Dorset Identification b.v. is uitgegroeid tot een alom bekende leverancier van Trovan ® identificatie apparatuur. Onze apparatuur wordt wereldwijd toegepast voor identificatie in:

  • Industriële toepassingen,
  • Dierherkenning,
  • Toegangscontrole & aanwezigheidsregistratie.

Omdat we zelf onze hardware ontwikkelen, firmware en PC software schrijven kunnen we naast onze standaard producten, ook oplossingen op maat leveren.

Door persoonlijk advies te geven kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken tussen producten voor elke specifieke situatie.

Naast onze RFID producten ontwikkelen we ook elektronische besturingen voor andere toepassingen. Onze ervaring in ontwikkeling van elektronica, micro processors en software maakt het mogelijk om ook voor andere toepassingen oplossingen aan te bieden.

Telefoon
Tonen
Adres Weverij 26
7122 JD  Aalten
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van Dorset Identification

EID Aalten B.V. exposeert op 14 en 15 maart a.s. op de Vakdagen Gebouwbeveiliging in Apeldoorn!

27/02/2007, Aalten - Op 14 en 15 maart zal EID Aalten B.V. het Trovan Access Guard (TAG) toegangscontrole systeem op de vakdagen gebouwbeveiliging demonstreren.

Producten van Dorset Identification

.C-CTU-275949741