DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Dulevo

(Dulevo S.p.A.)
Fabricatie en distributie van machines voor de industriële reiniging.


Gedetailleerde informatie over Dulevo

Dulevo S.p.A. is in 1976 ontstaan in Fontanellato (provincie Parma) en is gespecialiseerd in het produceren van industriële reinigingsmachines en apparatuur. Haar technologische kwaliteit en commercieel dynamisme maakt van Dulevo een bedrijf in constante groei, wat haar activiteiten in het buitenland bevordert.

Dulevo investeert in onderzoek en ontwikkeling om machines te ontwerpen die steeds duurzamer, betrouwbaar en ecologischer zijn, om innovatieve systemen te ontwikkelen voor het filtreren van stof en de en om de motorisatie aan te passen aan de steeds lagere emissielimieten.

Het bedrijf actualiseert continu haar producten en technieken en collaboreert actief met alle realiteiten van de sector, zowel op nationaal als internationaal vlak, dankzij haar aansluiting bij belangrijke verenigingen zoals AFIDAMP (Italiaanse federatie voor fabrikanten en distributeurs van industriële reinigingsproducten), ISSA (internationale vereniging voor industriële reiniging) en VDMA (Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau - German Engineering Federation).
In 1996 heeft het bedrijf de prestigieuze UNI EN ISO 9001 certificatie verkregen, met de accreditatie van DNV (Det Norske Veritas).
 
Kwaliteitscertificaten ISO 9001
Telefoon
Tonen
Adres via G. Guareschi, 1
43012  Fontanellato
Parma - ITALIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Producten van Dulevo

.C-CTU-2709238772