Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Industriële opzit veegmachine

Industriële opzit veegmachine (Dulevo 100 - 120 Elite)

Product van het bedrijf Dulevo

Industriële opzit veegmachine (Dulevo 100 - 120 Elite)

Product van het bedrijf Dulevo

Grote verzamelbak, hoog vermogen, buitengewone reinigingsprestaties en een zeer krachtig zuigsysteem.

Als u een stofprobleem heeft, bieden de Dulevo 100-120 Elite industriële veegmachines meer dan alleen een oplossing, maar ook een buitengewone kans.

De zware industriële veegmachines zijn geschikt voor gebruik in zeer stoffige omgevingen. De machines nemen fijne stofdeeltjes tot grof grind op en zijn daarom de ideale veegmachines voor zware industriële toepassingen. Ook zijn de machines geschikt voor gebruik in openbare of logistieke gebieden zoals magazijnen, laadplaatsen, parkeerplaatsen etc.

De industriële veegmachines Dulevo 100-120 Elite beschikken over alle kenmerken van de beste industriële machines: grote opvangbak, hoog vermogen, buitengewone reinigingsresultaten en een zeer krachtig zuigsysteem.

Als aanvulling op de standaard geleverde hoge kwaliteitsfilter, kunnen de Dulevo 100-120 Elite worden uitgerust met een filter met nog hogere prestaties.

De actie van de borstels verplaatst het stof en vuil naar een grote verzamelbak. Het stof wordt beheerst en opgezogen in een krachtige turbine die schone lucht uitblaast door een filter van hoge kwaliteit. Het filter is gemaakt van een speciaal filterstof zodat stofemissie in de omgeving op nul wordt gesteld en alleen schone lucht wordt uitgeblazen.

Het Dulevo filtersysteem dient er niet alleen voor om de fijnste stofdeeltjes tot 3 micron vast te houden maar:

  • beschikt over een hoge zuigkracht;
  • vermindert de kans op opstopping;
  • is gemakkelijk schoon te maken;
  • heeft een lange levensduur.

Excellentie vraagt om excellentie en daarom heeft Dulevo een exclusieve overeenkomst met GORE®, wereldleider in filtertechnologieën. Het doel van deze overeenkomst is om de industriële veegmachines van Dulevo uit te rusten met de meest geavanceerde technologie op het gebied van stoffilters.

De GORE® technologie zorgt voor de beste resultaten dankzij:

  • betere stofbeheersing (1 micron)
  • betere zuiging
  • eenvoudiger onderhoud
  • snellere en betere veegresultaten
  • lage onderhoudskosten en zeer lange levensduur

De combinatie Dulevo 100/120 Elite en GORE® filter: de beste manier op lucht en oppervlakken vrij te houden van stof en vuil.

Ergonomie is een groot pluspunt van deze compacte industriële veegmachines. Zeer grote beenruimte, comfortabele positie van de bestuurder, en het gebruik van slechts enkele en eenvoudige schakelaars zorgen ervoor dat het machinegebruik aangenaam en snel te leren is. Elk detail van deze compacte industriële opzit veegmachines is ontworpen om optimale reinigingsresultaten te behalen tegen lage verbruikskosten, zelfs voor onervaren gebruikers.

De gemakkelijke toegang tot alle componenten en de volledig hydraulische technologie maken het onderhoud eenvoudig en goedkoop.

De machines zijn te verkrijgen in Diesel, LPG, benzine of accu-uitvoering, ook zijn er vele accessoires verkrijgbaar om aan individuele behoeften te voldoen.

Bedrijfsgegevens Dulevo

Dulevo

Fabricatie en distributie van machines voor de industriële reiniging.

Fontanellato, Parma, Italië

Aanbevolen bedrijven voor Opzit veegmachines

.P-CTU-2709238772-275949699