Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Opzit schrob- en droogmachine

Opzit schrob- en droogmachine (Dulevo H715 - H715R - H815)

Product van het bedrijf Dulevo

Opzit schrob- en droogmachine (Dulevo H715 - H715R - H815)

Product van het bedrijf Dulevo

Grote watercapaciteit en compacte afmetingen: de ideale machines voor industriële vloerreiniging van middelgrote tot grote ruimtes.

Specifieke productinformatie

Grote watercapaciteit en compacte afmetingen: de Dulevo opzit schrobmachines 715 – 815 zijn ideaal voor industriële vloerreiniging van middelgrote tot grote ruimtes.

De Dulevo opzit schrobmachines 715R-715-815 zijn ideaal voor het gebruik in commerciële ruimtes zoals supermarkten en luchthavens, maar ook voor alle industriële toepassingen zoals magazijnen, laad- en losplaatsen etc.

Kostenbesparing is de toegevoegde waarde van deze achterloop schrobmachines.

Door het stevige en compact stalen chassis, de robuuste watertanks en zware mechanische componenten, zijn de Dulevo 715-815 bestand tegen zware werkomstandigheden.

Ergonomie is een groot pluspunt van deze opzit schrobmachine. Zeer grote beenruimte, comfortabele positie van de bestuurder, en het gebruik van slechts enkele en eenvoudige schakelaars zorgen ervoor dat het machinegebruik aangenaam en snel te leren is.

Elk detail van deze compacte industriële opzit schrobmachine is ontworpen om optimale reinigingsresultaten te behalen tegen lage verbruikskosten, zelfs voor onervaren gebruikers.

Het is mogelijk te kiezen tussen schijf- en rolborstels.

De Dulevo opzit schrobmachines 715 en 815 zijn uitgerust met twee schijfborstels voor een diepe reiniging van het oppervlak, en beslaan een werkbreedte van respectievelijk 720 en 850 mm. Model 715 R is een opzit schrobmachine met rolborstels die tegelijkertijd kan vegen en schrobben.

Enkele kenmerken:

  • D.D.P. systeem voor constante druk. Dit exclusieve systeem is ontworpen om de borsteldruk op een eenvoudige manier constant te houden, zonder het gebruik van elektronica. Hierdoor wordt energieverspilling voorkomen en het borstelverbruik verlaagd.
  • De borstels stoppen automatisch wanneer de machine stilstaat gedurende langer dan 6 seconden om beschadiging van het oppervlak en energieverspilling te voorkomen.
  • De borstelkop wordt automatisch opgeheven in geval van schok.
  • De achterste zuigmond wordt automatisch opgeheven als de versnellingsbak in achteruit wordt gezet.
  • De zuigmonden aan de zijkant worden automatisch opgeheven bij contact met een obstakel.
  • Zeer stil.
  • Geen gereedschap nodig om gesleten componenten te vervangen.
  • Geen riemen voor een verlengde levensduur.
Borstel Werkbreedte
Schijfborstel 720 mm
Schijfborstel 850 mm
Rolborstel 750 mm

Bedrijfsgegevens Dulevo

Dulevo

Fabricatie en distributie van machines voor de industriële reiniging.

Fontanellato ,Italië

Aanbevolen bedrijven voor Opzit schrobmachines

.P-CTU-2709238772