Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Straatveeg- en zuigmachine

Straatveeg- en zuigmachine (Dulevo 850 Mini)

Product van het bedrijf Dulevo

Straatveeg- en zuigmachine (Dulevo 850 Mini)

Product van het bedrijf Dulevo

Veegbreedte tot 1600 mm, de ideale oplossing voor stadscentra en gebieden die niet te bereiken zijn met traditionele veegmachines.

Dulevo staat wereldwijd bekend als een toonaangevende internationale producent van een breed assortiment van industriële veegmachines, straatveegmachines en schrob- en droogmachines. Dulevo heeft een nieuwe veegmachine geproduceerd voor stadscentra en omgeving. Dit is de straatveegmachine 850 Mini welke een hoge veegcapaciteit combineert met een hoge wendbaarheid.

Dankzij de hoge productiviteit en de veegbreedte tot 1600 mm, is deze veegzuigmachine de ideale oplossing voor standscentra en gebieden die niet te bereiken zijn met traditionele veegmachines, zoals trottoirs, stations, fietspaden, voetgangersgebieden, parkeerplaatsen en tuinen etc.

Het vermogen van de 4-cilinder Kubota motor maakt het mogelijk om een snelheid van 30 km/u te bereiken en kan hellingen van 25% overwinnen, zelfs tijdens het vegen.

Dankzij het exclusieve centrale gearticuleerde verbindingssysteem behoudt de straatveegmachine 850 Mini zijn positie, zelfs wanneer deze volledig beladen is en over steile hellingen rijdt. Hierdoor wordt een extreem hoog veiligheidsniveau en comfort voor de bestuurder gegarandeerd.

Het comfort voor de bestuurder is, zoals gebruikelijk bij Dulevo, een van de belangrijkste elementen waar rekening mee wordt gehouden bij het ontwerp van de machine. De veegzuigmachine 850 Mini is specifiek ontworpen voor het gebruik op oneffen oppervlakken. Evenals voor de andere Dulevo veegmachines, geldt ook voor de 850 Mini dat er veel aandacht is besteed aan de cabine, welke uitermate comfortabel en toegankelijk is, en is uitgerust met een ergonomische en gebruikersvriendelijke bediening.

De 850 Mini combineert een hoge veegcapaciteit met verkleinde afmetingen en een grote wendbaarheid. De straatveegmachine Dulevo 850 Mini beschikt over een hoge verzamelbak waardoor de gebruiker het verzamelde vuil in een conventionele afvalcontainer of kipwagen kan legen. Deze functie elimineert de dubbele behandeling van het vuil, waardoor arbeidstijd aanzienlijk verminderd wordt, en de netheid van municipale gebieden wordt verbeterd.

De straatveegmachine Dulevo 850 Mini voldoet aan de strengste actuele wetgeving wat betreft de uitstoot van uitlaatgassen en lawaai. Doordat de Dulevo 850 Mini over een geluidloze motor en een speciaal veegsysteem beschikt, minimaliseert deze de impact op het milieu.

 

Bedrijfsgegevens Dulevo

Dulevo

Fabricatie en distributie van machines voor de industriële reiniging.

Fontanellato ,Italië

Aanbevolen bedrijven voor Opzit veegmachines

.P-CTU-2709238772