DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

easyFairs

(easyFairs)
Vakbeurzen voor mensen die zaken willen doen.

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over easyFairs

Wij weten dat uw tijd en budget beperkt is, dus zorgen wij ervoor dat u het hart van uw markt effectief kunt bereiken.

Het resultaat is een professionele maar ontspannen omgeving waar kopers hun leveranciers kunnen ontmoeten en waar leveranciers kunnen verkopen.

Voor exposanten: uw stand staat voor u klaar, voor alles is gezorgd; u kunt direct beginnen met zakendoen.

Voor bezoekers: wij organiseren de beurzen op goed bereikbare locaties bij u naast de deur. Deze beurzen focussen zich op de kansen en mogelijkheden in uw sector en bieden u naast informatie ook nog gratis educatieve seminars. Alles onder 1 dak, zodat u echt waar krijgt voor uw tijd! Door de gelijkwaardige manier van presenteren, concurreren de leveranciers op basis van kwaliteit van hun producten en diensten, en niet door de grootte van hun stands.

Voor het milieu: onze beurzen worden gebouwd met 100% herbruikbare materialen; geen afval en een minimale ecologische footprint.

easyFairs is onderdeel van de Artexis Group, the Ultimate Meeting & Market Places company.

Met het hoofdkantoor in Brussel en een internationaal netwerk van kantoren organiseert easyFairs beurzen in België, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Persberichten van easyFairs

Empack & Packaging Innovations, Easyfair: eén groot verpakkingsfeest

23/10/2017, Antwerpen - De Nekkerhal barstte op 11 & 12 oktober bijna letterlijk uit z’n voegen. Een uniek dubbelevent, meer dan 185 bedrijven en 3.600 bezoekers zorgden ervoor dat Empack & Packaging Innovations een groot verpakkingsfeest werd.

Event Packaging Innovations, georganiseerd door Easyfairs, krijgt een nieuwe verpakking

13/09/2017, Utrecht - Event Packaging Innovations van Easyfairs vindt op 10, 11 en 12 april 2018 plaats in de Jaarbeurs Utrecht, gelijktijdig met verpakkingsbeurs Empack. Tijdens dit evenement staat de toegevoegde waarde van verpakkingsinnovatie centraal.

Verbreed uw kennis op Empack & Packaging Innovations Mechelen, georganiseerd door Easyfairs

27/07/2017, Nekkerhal, Brussels-North - Empack & Packaging Innovations, het innovatieve dubbelevent voor de Belgische verpakkingbranche dat plaats vindt op 11 & 12 oktober, is een knowledge forum en community event waar u als insider niet afwezig kan blijven.

Producten van easyFairs

.C-CTA-2932698004