Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

easyFairs
easyFairs

easyFairs

easyFairs

Vakbeurzen voor mensen die zaken willen doen.

Brussel, België

Over easyFairs

Wij weten dat uw tijd en budget beperkt is, dus zorgen wij ervoor dat u het hart van uw markt effectief kunt bereiken.

Het resultaat is een professionele maar ontspannen omgeving waar kopers hun leveranciers kunnen ontmoeten en waar leveranciers kunnen verkopen.

Voor exposanten: uw stand staat voor u klaar, voor alles is gezorgd; u kunt direct beginnen met zakendoen.

Voor bezoekers: wij organiseren de beurzen op goed bereikbare locaties bij u naast de deur. Deze beurzen focussen zich op de kansen en mogelijkheden in uw sector en bieden u naast informatie ook nog gratis educatieve seminars. Alles onder 1 dak, zodat u echt waar krijgt voor uw tijd! Door de gelijkwaardige manier van presenteren, concurreren de leveranciers op basis van kwaliteit van hun producten en diensten, en niet door de grootte van hun stands.

Voor het milieu: onze beurzen worden gebouwd met 100% herbruikbare materialen; geen afval en een minimale ecologische footprint.

easyFairs is onderdeel van de Artexis Group, the Ultimate Meeting & Market Places company.

Met het hoofdkantoor in Brussel en een internationaal netwerk van kantoren organiseert easyFairs beurzen in België, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Nieuws in de schijnwerpers voor easyFairs

.C-CTA-2932698004