DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Empack Benelux 3 keer op de kalender

  • 24/06/2013, Oosterhout

  • Kansen voor de totale verpakkingsindustrie om hun product (internationaal) op de kaart te zetten.
  • Bedrijf: easyFairs

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Empack Brussel, Zwolle en 's-Hertogenbosch... blokkeer uw agenda alvast, want vanaf oktober is er geen ontkomen meer aan! Dé verpakkingsbeurs van de Benelux opent het komende half jaar maar liefst 3 keer haar deuren, op 3 verschillende locaties. Empack biedt daardoor professionals uit de verpakkingsindustrie 3 verschillende kansen hun bedrijf en product (internationaal) op de kaart te zetten.

In de afgelopen maanden is er veel veranderd bij organisator easyFairs, maar hebben ook de beurzen, waaronder Empack, een complete metamorfose ondergaan. Eén van de grootste veranderingen vond online plaats: Empack 2014 heeft een volledig nieuwe website, waar gebruiksgemak centraal staat.

De vernieuwde site is bovendien een aantal innovatieve functies rijker geworden, waaronder een unieke online zoekmachine. Deze zoekmachine zoekt niet alleen op de Empack website, maar internationaal, over alle easyFairs beurzen, in alle industrieën en elke productcategorie heen. Zodoende vind de bezoeker echt wat hij zoekt en heeft de deelnemer een internationaal potentieel op een presenteerblaadje. Via de tool meeting scheduler komen deelnemers en bezoekers 365 dagen per jaar met elkaar in contact en is een face-2-face contact met één simpele klik gemaakt. Antwoorden op alle vragen van zowel deelnemers als bezoekers liggen dus binnen handbereik. Over gebruiksgemak gesproken!

De transformatie die Empack en easyFairs hebben ondergaan is onmiskenbaar, maar de basis blijft. Zo is al lange tijd de hechte samenwerking met hoofd mediapartner Verpakkingsmanagement (Verpakken en Packaging2000 red.) en kennispartner NVC Nederlands Verpakkingscentrum een stabiele en waardevolle factor. Ook tijdens de komende drie edities van Empack zullen zij een actieve rol spelen.

Buiten de Benelux beschikt easyFairs over een uitgebreid portfolio aan verpakkingsbeurzen. Hierdoor is easyFairs internationaal een invloedrijke speler die nadrukkelijk in Europa aanwezig is met tientallen beurzen. Hamburg, Londen, Warschau, Madrid, Wenen, Stockholm, Helsinki en Zurich zijn slechts enkele voorbeelden van steden waar de verpakkingsbeurzen van easyFairs van onmisbare waarde zijn voor de verpakkingsindustrie.

Informatie over easyFairs®

easyFairs maakt het eenvoudig voor exposanten en bezoekers om zaken te doen in een professionele omgeving, zowel face-to-face als online. Met het hoofdkantoor in Brussel en een internationaal netwerk van vestigingen, organiseert easyFairs vakbeurzen in België, Canada, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Singapore, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)