Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Op twee dagen mocht het innovatieve dubbelevent voor de verpakkingsbranche 3.600 bezoekers ontvangen, dit is een stijging van 22% tegenover vorig jaar.

Vernieuwde verpakkingsbeurs

Voor de 16de editie besloot de organisatie om van Empack & Packaging Innovations een vernieuwd visit-the-future-event te maken. Zo werd er voorafgaand gewerkt met een opgefriste look & feel voor de marketingcampagne. Maar ook op de beurs zelf kon de bezoeker genieten van een vernieuwde uitstraling: veel hout, licht, roltapijt, touchscreens, 6 catering- en netwerkplaza's en uiteraard de Pentawards tentoonstelling. Deze zorgden er onder andere voor dat de bezoeker meteen een goede indruk kreeg als hij de hal binnenstapte.

Rijk gevuld seminarieprogramma 

Een interessant seminarieprogramma rond de thema's Design & Branding, Sustainability, Food en Industry 4.0 met 24 sprekers uit de verpakkingssector, zorgden ervoor dat maar liefst 550 bezoekers een seminarie bijwoonden.

Volgende editie: Empack & Automation 2018

In 2018 vindt Empack opnieuw plaats in Brussels Expo op 3 & 4 oktober. Deze editie focust op Automation: zo is er een aparte zone voorzien met een 40-tal standen voor bedrijven actief in de verpakkingsautomatisering. Er werden reeds 56 opties voor Empack & Automation 2018 genoteerd.

Tezamen met Empack vindt ook Logistics & Distribution plaats. Deze combinatie legt de focus op interne logistiek en distributie. Uw one-stop-shop voor het verpakken én leveren van uw goederen op de meest efficiënte en kwalitatieve manier. In 2019 is het dan weer tijd voor Empack & Packaging Innovations in de Nekkerhal op 23 & 24 oktober.