DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Empack & Packaging Innovations, Easyfair: eén groot verpakkingsfeest

  • 23/10/2017, Antwerpen

  • De Nekkerhal barstte op 11 & 12 oktober bijna letterlijk uit z’n voegen. Een uniek dubbelevent, meer dan 185 bedrijven en 3.600 bezoekers zorgden ervoor dat Empack & Packaging Innovations een groot verpakkingsfeest werd.
  • Bedrijf: easyFairs

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Op twee dagen mocht het innovatieve dubbelevent voor de verpakkingsbranche 3.600 bezoekers ontvangen, dit is een stijging van 22% tegenover vorig jaar.

Vernieuwde verpakkingsbeurs

Voor de 16de editie besloot de organisatie om van Empack & Packaging Innovations een vernieuwd visit-the-future-event te maken. Zo werd er voorafgaand gewerkt met een opgefriste look & feel voor de marketingcampagne. Maar ook op de beurs zelf kon de bezoeker genieten van een vernieuwde uitstraling: veel hout, licht, roltapijt, touchscreens, 6 catering- en netwerkplaza's en uiteraard de Pentawards tentoonstelling. Deze zorgden er onder andere voor dat de bezoeker meteen een goede indruk kreeg als hij de hal binnenstapte.

Rijk gevuld seminarieprogramma 

Een interessant seminarieprogramma rond de thema's Design & Branding, Sustainability, Food en Industry 4.0 met 24 sprekers uit de verpakkingssector, zorgden ervoor dat maar liefst 550 bezoekers een seminarie bijwoonden.

Volgende editie: Empack & Automation 2018

In 2018 vindt Empack opnieuw plaats in Brussels Expo op 3 & 4 oktober. Deze editie focust op Automation: zo is er een aparte zone voorzien met een 40-tal standen voor bedrijven actief in de verpakkingsautomatisering. Er werden reeds 56 opties voor Empack & Automation 2018 genoteerd.

Tezamen met Empack vindt ook Logistics & Distribution plaats. Deze combinatie legt de focus op interne logistiek en distributie. Uw one-stop-shop voor het verpakken én leveren van uw goederen op de meest efficiënte en kwalitatieve manier. In 2019 is het dan weer tijd voor Empack & Packaging Innovations in de Nekkerhal op 23 & 24 oktober.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)