Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Packaging Innovations verhuist na zes geslaagde edities in Amsterdam in april 2018 naar Jaarbeurs Utrecht. Een centrale plek die voldoende ruimte biedt aan de flink gegroeide belangstelling van bezoekers en waar de innovators in verpakkingen zich zeker thuis zullen voelen. Organisator Easyfairs onderkent als geen ander de toegevoegde waarde van verpakkingsinnovatie. Het event zelf krijgt namelijk een nieuwe verpakking en wordt in een huiselijke en warme sfeer neergezet. De verschillende type exposanten krijgen elke een eigen ‘kamer' waarin ze brand owners, marketeers, designers en verpakkingsprofessionals verwelkomen.

De volgende kamers helpen de bezoeker hun partner voor verpakkingsinnovatie te vinden:

  1. The Living: De verpakkingsdesignbureaus presenteren zichzelf rond een loungearea.
  2. The Nursery: Hier worden de pasgeboren ideeën van kleine ondernemers gevonden. Start-ups en nieuwe inzichten krijgen hier hun platform.
  3. The Kitchen: Een grote, belangrijke ruimte waar veel activiteiten, zoals live cooking, en innovators op het gebied van food & drinks packaging te vinden zijn.
  4. The Study: De plek met nieuwste kennis en inzichten voor verpakkingsinnovaties. Denk aan softwareleveranciers, mediapartners en kennisorganisaties.
  5. The Bathroom: In de badkamer worden de luxe verpakkingsoplossingen voor onder andere perfume & cosmetics verpakkingen gepresenteerd.
  6. The Walk-in Closet: Hier wordt de finishing touch gedaan en worden verpakkingen aangekleed door exposanten met labelling en printing. Verder worden de leveranciers voor displaypresentatie en instore activatie hier gevonden. 

Wat is Packaging Innovations?

Nieuwe materialen of technieken voor verpakkingen, redesign, creativiteit, displays of instore activatie, allemaal krachtige tools om de doelstellingen van een merk te realiseren. Het exclusieve event Packaging Innovations brengt al jaren leveranciers, innovatiepartners en beslissingsnemers over vorm en functie van verpakkingen samen om ideeën te delen en zaken te doen. Internationale top sprekers, partners voor verpakkingsinnovaties en inspiratie in een exclusieve setting maken Packaging Innovations wat het is: het marketing & design event over de toekomst in packaging & display. Dit event is uitsluitend toegankelijk voor business professionals. Packaging Innovations wordt op 10, 11 en 12 april 2018 gelijktijdig gehouden met verpakkingsvakbeurs Empack in Jaarbeurs Utrecht.