Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Op 16 & 17 november jl. vonden de vakbeurzen EMPACK en FOODTECH plaats in de IJsselhallen Zwolle. Door beide beurzen gelijktijdig te organiseren werd er ingespeeld op de wisselwerking tussen de verpakkings- en voedingsmiddelensector. Ruim 1650 bezoekers hebben een bezoek gebracht aan het gevarieerde aanbod van 100 exposanten. Er kan worden teruggekeken op een editie waar kwaliteit hoog in het vaandel stond.

Voor de 3e keer stonden de IJsselhallen in Zwolle in het teken van oplossingen en trends in de verpakkings- en voedingsmiddelensector. Een uitstekende combinatie die voor beide vakbeurzen als versterkende factor fungeert en op deze manier een totaaloverzicht biedt aan de bezoeker. De algehele sfeer gedurende de beursdagen is als erg goed ervaren en ook de kwaliteit van het concept en de ligging van de beurs is hoog gewaardeerd door de bezoekers, bijna 80% gaf dit aan in de bezoekersenquête. Zo is de kwaliteit van de bezoekers terug te zien in het hoge aantal beslissingsbevoegden. Ruim 70% bestaat uit eigenaars, bedrijfsleiders en managers uit de verpakkings- en voedingsmiddelenbranche.

De belangrijkste redenen voor een bezoek aan FOODTECH en EMPACK zijn het opdoen van nieuwe contacten, informatie verzamelen en een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen te verkrijgen. Ook potentiële leveranciers ontmoeten en informatie verzamelen staan hoog genoteerd. De bezoeker beoordeelt de beurs op diverse punten als erg goed. Zo heeft 76% van de bezoekers de kwaliteit van de exposanten als goed ervaren en meer dan de helft heeft een erg goede en complete beursbeleving gehad.

Tijdens FOODTECH en EMPACK was er ook de mogelijkheid om gratis aan te schuiven bij de learnShops. De lezingen georganiseerd door NVC zijn erg goed bezocht. Ook bijdragen van diverse andere partijen, zoals TNO, Heat and Control BV en IJssel Technologie waren zeer succesvol.

De tevredenheid van deelnemers is te herleiden uit het feit dat ruim 60% heeft aangegeven dat zij bij de volgende editie weer van de partij zijn op FOODTECH en EMPACK Zwolle 2013. Zij hebben hun deelname dan ook direct op de beurs vastgelegd.

Vakbeurs EMPACK
EMPACK 2012 zal op 4 & 5 april haar deuren openen in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.
EMPACK Zwolle 2013 vindt plaats op 13 & 14 november in de IJsselhallen.

Voor meer informatie en deelname mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Meer productinformatie Empack Zwolle 2011

De regionale vakbeurs voor de verpakkingsindustrie op 16 & 17 november in IJsselhallen Zwolle.

Empack Zwolle 2011: hét regionale verpakkingsevent voor de Noord- en Oost Nederlandse verpakkingsindustrie.

Op woensdag 16 en donderdag 17 november 2011 brengt vakbeursorganisator easyFairs EMPACK Zwolle naar de IJsselhallen Zwolle. Hiermee onderscheidt deze vakbeurs zich van de jaarlijkse editie van EMPACK ’s-Hertogenbosch, die 4 & 5 april 2012 plaatsvindt.

Gelijktijdig met EMPACK Zwolle vindt FOODTECH Zwolle plaats. Door beide vakbeurzen gelijktijdig plaats te laten vinden, wordt er ingespeeld op de wisselwerking tussen de verpakking- en voedingsmiddelensector. Een uitstekende combinatie die voor beide vakbeurzen als versterkende factor fungeert. Een bezoek aan de beurzen in Zwolle geeft een complete update en specifieke branche update in één dagdeel. Zo easy is easyFairs!

Het exposanten aanbod
Op EMPACK Zwolle 2011 laten exposanten op het gebied van verpakkingen en verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines en technologie, controle- en inspectiesystemen, verpakkingsdiensten, codering-, labeling- en printsystemen laten hun nieuwste ontwikkelingen en innovaties zien. Dat geldt ook voor de verpakkingsdeskundigen Candela, Engels Logistiek bv, De Koningh Coding & Labeling bv, De Witt eindverpakkingssystemen, Multivac bv en Tawi bv. Bekijk hier de complete deelnemerslijst.

Een uitgebreid beursprogramma met learnShops™
Naast kennismaking met een uitgebreid aanbod van exposanten biedt de beurs de bezoeker ook de kans gratis aan te schuiven bij de learnShops. Deze miniseminars belichten de laatste ontwikkelingen en innovaties uit beide branches en bieden praktische tips om toe te passen in de eigen onderneming. Nu het aftellen naar beide vakbeurzen is begonnen, krijgt het programma steeds meer vorm. De insteek van het programma is om de verpakkings- en voedingsmiddelensector te combineren. Partijen die een bijdrage leveren zijn: TNO, NVC, IJssel Technology en Heat & Control. Zowel bezoekers van FOODTECH als van EMPACK zijn van harte uitgenodigd aan te sluiten bij de learnShops. Bekijk hier het volledige programma.

Food Safety Lounge
Na een groot succes op FOODTECH in Rosmalen presenteren onder andere KBTA, FQS en ALcontrol Food & Water de Food Safety Lounge op FOODTECH Zwolle. Het initiatief voor dit concept is genomen om aan de wensen tegemoet te komen van professionals in food safety. De Food Safety Lounge staat in het teken van netwerken, vakgenoten ontmoeten en kennis en ervaringen delen.

Het volledige programma, een compleet overzicht van de deelnemers, uw gratis bezoek en overige informatie vindt u terug op: www.easyFairs.com/EMPACKZwolle-NL