DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

easyFairs® exporteert IP EXPO naar Europa

  • 30/03/2011, Londen

  • easyFairs kondigt een partnership aan met Imago Techmedia, specialist in IT-evenementen en organisator van de succesvolle IP EXPO en de Unified Communications Expo-technologiebeurzen.
  • Bedrijf: easyFairs

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again
easyFairs, Europa's toonaangevende organisator van tijd- en kostenefficiënte vakbeurzen, kondigt een partnership aan met Imago Techmedia, specialist in IT-evenementen en organisator van de succesvolle IP EXPO en de Unified Communications Expo-technologiebeurzen. Dit partnerschap beoogt het IP EXPO-merk en -concept te exporteren naar andere landen waar easyFairs vestigingen heeft, te beginnen met Spanje en Zweden.

IP EXPO werd gelanceerd in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot het grootste totaalevenement van het Verenigd Koninkrijk dat onder zijn noemer technologieën samenbrengt voor IP-netwerken, virtualisatie, cloud computing, wireless, opslag en security technologieën. Het volgende evenement vindt plaats in Earls Court, Londen in oktober 2011. In 2010 heeft Imago het IP EXPO-concept in Johannesburg, Zuid-Afrika, gelanceerd, waar de volgende beurs in november 2011 wordt georganiseerd.

easyFairs heeft in de Noord-Europese regio een hele reeks succesvolle IT-beurzen op touw gezet en wil zijn marktpositie versterken door overnames en door uitbreiding van zijn activiteiten, waarover de komende weken meer details zullen worden bekendgemaakt.

Hugh Keeble, voorzitter en oprichter van Imago en commissaris van easyFairs, over het perfecte huwelijk tussen beide ondernemingen: ‘IP EXPO is een gevestigde naam in de sector van de IT-beurzen en Imago voegt hieraan dieptekennis over de markt toe. Met een netwerk van kantoren en vakbeurzen in 16 landen, zet easyFairs op zijn beurt de deur open voor andere Europese markten. easyFairs is een onbetwiste leider in de doelgerichte en snelle organisatie van vakbeurzen.'

Jean-François Quentin, CEO van easyFairs, voegt hieraan toe: ‘Onze twee firma's hebben een stukje DNA gemeen. Beide willen wij de exposanten een optimaal rendement op hun investering bieden door een strikte kostenbeheersing van de gehele organisatie en door de ideale omgeving te bieden om zaken te doen. Daarnaast willen wij de bezoekers uitstekende waarde geven voor hun tijd, met de nadruk op een kwalitatief zeer hoogstaande beursinhoud.'

'Imago heeft zijn intrede gedaan in de geavanceerde en snel evoluerende technologiemarkt met het aanbod van een uitermate geraffineerd beursconcept. Ik ben dus bijzonder enthousiast om IP EXPO en Unified Communications Expo naar easyFairs-landen binnen en - indien mogelijk - ook buiten Europa te exporteren', aldus de CEO van easyFairs.
Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)