DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

easyFairs wint Gouden Giraffe met PACKAGING INNOVATIONS

  • 17/04/2013, Amsterdam

  • Lef tonen werd beloond tijdens de uitreiking van de Gouden Giraffe.
  • Bedrijf: easyFairs

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Met ingehouden adem zat team easyFairs op 15 april te wachten op het moment suprême. Een aantal weken geleden genomineerd voor de Gouden Giraffe in de categorie Beurs, nu op de puntjes van hun stoelen in de Taets Art Gallery in Amsterdam. Nog een aantal andere categorieën. Aftellen. Het is zover... We hebben hem! PACKAGING INNOVATIONS, de beurs waarbij het grootste risico is genomen, wint de Gouden Giraffe.

PACKAGING INNOVATIONS, de meest exclusieve beurs uit het easyFairs portfolio, vond plaats op 28 en 29 november 2012 in de Passenger Terminal Amsterdam. Gedurende twee dagen was de Terminal een smeltkroes van onder andere creatieven, marketeers en brandmanagers uit de FMCG sector. PACKAGING INNOVATIONS verwelkomde in 2012 ongeveer 70 deelnemers die, net als de ruim 1100 bezoekers, precies binnen het juiste profiel pasten.

De gedurfde zet om kwaliteit boven kwantiteit te verkiezen, maakte dat PACKAGING INNOVATIONS een uniek concept werd binnen de verpakkingsindustrie. Zo werd wederom bevestigd tijdens de uitreiking van de Gouden Giraffe. Peter van 't Sant, één van de juryleden van de Gouden Giraffe, legt uit: "In een lastige markt getuigt het echt van visie om een beursconcept zo te ontwikkelen dat precies de goede bezoekers op de juiste plek met de juiste aanbieders samenkomen. Het is tenslotte het doel van een beurs dat de doelgroep zich volledig op z'n plaats voelt en de deelnemers heel gericht contact kunnen leggen! De jury waardeert het tonen van lef en het bewaken van de ambitie bij easyFairs."

PACKAGING INNOVATIONS is een evenement geworden waar de brandmarketeer wordt geprikkeld en geïnspireerd. Waar ze met elkaar in contact kunnen komen, voelen, ruiken en proeven in een inspirerende omgeving: daar gaat het om in live communicatie! Dit jaar vindt PACKAGING INNOVATIONS plaats op 27 en 28 november in de Taets Art Gallery in Amsterdam.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)