Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Met nu al 50 deelnemende bedrijven en diverse praktische lezingen staat de beurs met het internationale tintje, driekwart jaar voor opening, al stevig in de startblokken.

‘Bijblijven op het gebied van distributie, logistiek en automatisering', dat is de boodschap voor de branche. Met de verwachting dat de (internationale) goederenstroom een vlucht zal nemen komt de sector voor de uitdaging te staan deze op een efficiënte manier te beheersen met zo min mogelijk belasting voor leefbaarheid en milieu*. Transport & Logistics biedt exposanten de uitgelezen kans om ‘gewoon zaken te doen' en te laten zien wat zij in huis hebben op het gebied van actuele thema's uit de markt.

Transport & Logistics is het ontmoetingsplatform voor de gehele branche. De beurs trekt jaarlijks vele beslissingsbevoegde professionals die op zoek zijn naar noviteiten en mogelijkheden om hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden en/of te professionaliseren.

Door de logistieke beurs in Rotterdam te laten plaatsvinden wordt er een extra accent toegevoegd. Het bestaande deelnemersprogramma op het gebied van o.a. transport & distributie en magazijn & goederenbehandeling wordt aangevuld met havens, terminals & douane en transport over water en door de lucht. Kortom de multimodale vakbeurs in het hart van de logistieke markt; Rotterdam.