DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Transport & Logistics 2012 voortvarend van start

  • 29/07/2011, Oosterhout

  • Na een succesvolle editie in maart 2011 komt Transport & Logistics op 28 & 29 maart 2012 sterker terug dan ooit in het hart van de logistieke markt, Ahoy Rotterdam.
  • Bedrijf: easyFairs

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Met nu al 50 deelnemende bedrijven en diverse praktische lezingen staat de beurs met het internationale tintje, driekwart jaar voor opening, al stevig in de startblokken.

‘Bijblijven op het gebied van distributie, logistiek en automatisering', dat is de boodschap voor de branche. Met de verwachting dat de (internationale) goederenstroom een vlucht zal nemen komt de sector voor de uitdaging te staan deze op een efficiënte manier te beheersen met zo min mogelijk belasting voor leefbaarheid en milieu*. Transport & Logistics biedt exposanten de uitgelezen kans om ‘gewoon zaken te doen' en te laten zien wat zij in huis hebben op het gebied van actuele thema's uit de markt.

Transport & Logistics is het ontmoetingsplatform voor de gehele branche. De beurs trekt jaarlijks vele beslissingsbevoegde professionals die op zoek zijn naar noviteiten en mogelijkheden om hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden en/of te professionaliseren.

Door de logistieke beurs in Rotterdam te laten plaatsvinden wordt er een extra accent toegevoegd. Het bestaande deelnemersprogramma op het gebied van o.a. transport & distributie en magazijn & goederenbehandeling wordt aangevuld met havens, terminals & douane en transport over water en door de lucht. Kortom de multimodale vakbeurs in het hart van de logistieke markt; Rotterdam.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)