DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Beursprogramma voor Transport & Logistics 2012 afgerond

  • 10/01/2012, Brussel

  • Op woensdag 28 & donderdag 29 maart 2012 staat de 7e editie van Transport & Logistics 2012 gepland. In Ahoy Rotterdam komt de hele logistieke keten samen om in het industriële hart ‘gewoon zaken te doen’.
  • Bedrijf: easyFairs

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Naast het feit dat de deelnemers enthousiast blijven toestromen, is inmiddels ook het lezingenprogramma compleet. Eerder werd bekend gemaakt dat de partijen Buck Consultants, Rabobank Nederland en Green City Distribution hun kennis komen delen.

Naast een divers aanbod van exposanten, staan een aantal zeer interessante lezingen op het programma tijdens beide beursdagen. Doelstelling is om de bezoekers van de beurs een complete update te geven van de markt met praktische lezingen, vernieuwende inzichten en innovatieve concepten. De inschrijvingen om deel te nemen aan deze gratis lezingen schieten inmiddels omhoog.

Bezoekers hebben de mogelijkheid aan te schuiven bij de lezing van Slimstock. Een beweeglijke markt vraagt om flexibiliteit binnen het bedrijfsproces en medewerkers en, nog specifieker, van het voorraadbeheer. Best practices zullen inzichten geven op controle en kostenbesparingen. Daarnaast zal Willem Verboon ingaan op de tekorten aan chauffeurs in de toekomst en hoe deze zijn op te leiden met gebruikmaking van subsidies. Vervoerders moeten sinds 10 september 2009 voldoen aan nieuwe regels voortkomend uit de Richtlijn code 95 vakbekwaamheid. Transportopleider.nl voorziet op korte termijn een run op de opleiding en geeft in deze lezing praktische tips over deze regelgeving en bijbehorende subsidies voor de werkgever.

Tri-vizor zal aan de hand van actuele cases en een open discussie de stand van zaken omtrent horizontale samenwerking bespreken. Europa zet in op horizontale samenwerking en lanceert het "CO³ programma" om logistiek efficiënter en duurzamer te maken. Tot slot worden bezoekers tijdens de presentatie van Dinalog uitgedaagd een actieve bijdrage te geven. Dinalog helpt ondernemers met innovatie in hun bedrijf. Met nadenken over slimme oplossingen en opereren in een netwerk van medestanders: wetenschappers, ondernemers en studenten.

Voor het complete lezingenprogramma en de mogelijkheden tot inschrijving kunt u kijken op
onze website.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)