DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Innovatieve oplossingen en nieuwe ontwikkelingen.
Transport & Logistiek 2011 “Heeft Het”!

  • 25/02/2011, Oosterhout

  • Bezoek de vakbeurs Transport & Logistiek 2011 die plaats vindt op dinsdag 15 en woensdag 16 maart a.s. in de Brabanthallen, s’-Hertogenbosch.
  • Bedrijf: easyFairs

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Bent u ook benieuwd naar de VNA simulator van Barloworld, een virtuele tour door het magazijn? Of de zelfverhittende maaltijd van Foodcase? Energiezuinige transportbanden van Forbo Siegling of de nieuwe serie nestbare plastic blokpallets van Engels Logistiek BV? Of wint u liever een Burton voorjaarsrit bij Jeka?

Bezoek dan de vakbeurs TRANSPORT & LOGISTIEK 2011 die plaats vindt op dinsdag 15 en woensdag 16 maart a.s. in de Brabanthallen, s'-Hertogenbosch.

Transport & Logistiek biedt innovatieve oplossingen en nieuwe ontwikkelingen binnen de transport wereld. Deze worden niet alleen door productpresentaties van de deelnemers, maar ook via de learnShops, gratis onafhankelijke mini-seminars, gepresenteerd.

Vooraanstaande bedrijven als EVO, Syntens/TNO, Vebit, Van Looy, AIM Nederland, Wics Solutions en Dinalog verzorgen deze learnShops. Zij geven u actuele logistieke oplossingen waaronder het implementeren van bedrijfsprocessen en kostenbesparing. En het mooie is dat elke bezoekers gratis aan kan schuiven bij deze seminars.

Onderwerpen die op TRANSPORT & LOGISTIEK worden aangesneden zijn onder andere emissies berekenen, de o-meting, voorraadbeheed en internetlogistiek. Nieuw dit jaar is DISTRIBUTIECENTRA 2011, met de focus op magazijnen en de groothandel. In de learnShops daar komen onderwerpen zoals veiligheid en efficiëntie in het magazijn, keuringen aan transportmiddelen, management informatie, autoID/ RFID aan bod.

Kortom TRANSPORT & LOGISTIEK 2011 heeft het!

Bezoek onze website voor meer informatie en gratis registratie.
 

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)