DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

easyFairs: Visit the future

  • 18/06/2013, Brussel

  • easyFairs heeft in korte tijd een complete metamorfose ondergaan. Met nieuwe, aantrekkelijke websites, een pakkende slogan en weloverwogen interne verschuivingen conformeert easyFairs zich aan haar vernieuwende concepten.
  • Bedrijf: easyFairs

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again
Nationaal en internationaal, intern en extern, visueel en tekstueel. easyFairs, de wereldwijde organisator van vakbeurzen, heeft in korte tijd een complete metamorfose ondergaan. Met nieuwe, aantrekkelijke websites, een pakkende slogan en weloverwogen interne verschuivingen conformeert easyFairs zich aan haar vernieuwende concepten.

Met de slogan "Visit the future" slaat easyFairs een nieuwe weg in en richt zij zich op een makkelijke en inspirerende ervaring, voor zowel exposanten als bezoekers. De nieuwe slogan is gebaseerd op easyFairs' doelstelling om een ervaring te bieden, een kijkje in de toekomst, een onmisbare aanvulling binnen tal van industrieën.

Er zijn al heel wat veranderingen doorgevoerd. Zo zijn veel beurswebsites aangepast aan de nieuwe, aantrekkelijke vormgeving en is er een verscheidenheid aan extra online features en diensten toegevoegd. Door het samenvoegen van de exposanten- en bezoekerskant zijn de websites gebruiksvriendelijker en overzichtelijker geworden.

Intern vonden er ook een aantal veranderingen plaats. Het easyFairs management is onderverdeeld in 5 regio's, om de verschuiving van proces- naar projectgedreven activiteiten soepel te laten verlopen. De regio's zijn:

  • Nordic (Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland)
  • Benelux (België en Nederland)
  • DACH (Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk)
  • UK & Ireland en globaal en
  • Spanje

De regio Benelux staat onder leiding van Cornelien Baijens, zij neemt de eindverantwoordelijkheid voor België weer over.

easyFairs streeft ernaar om de transformatie van oud naar nieuw zo gemakkelijk mogelijk te maken voor haar bezoekers en exposanten en ziet de toekomst zonnig tegemoet!

Informatie over easyFairs®

easyFairs maakt het eenvoudig voor exposanten en bezoekers om zaken te doen in een professionele omgeving, zowel face-to-face als online. Met het hoofdkantoor in Brussel en een internationaal netwerk van vestigingen, organiseert easyFairs vakbeurzen in België, Canada, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Singapore, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)