DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Procesinformatie doeltreffend beveiligd met Egemin en Phoenix

  • 15/06/2009, Zwijndrecht

  • Egemin Process Automation en Phoenix Contact gaan samenwerken bij het beveiligen van belangrijke procesinformatie in proces- en productieomgevingen.
  • Bedrijf: Egemin

 

Egemin Process Automation en Phoenix Contact gaan samenwerken bij het beveiligen van belangrijke procesinformatie in proces- en productieomgevingen. Egemin gaat daarbij oplossingen aanbieden en implementeren op basis van de mGuard industriële firewalls van Phoenix Contact. Phoenix op zijn beurt zal zorgen voor de opleiding en certificering van de Egemin-engineers die de oplossingen gaan ontwerpen en installeren.

Voor de beveiliging van industriële netwerken biedt de innovatieve mGuard robuuste functies voor toepassing in de dagelijkse praktijk van diverse industriële omgevingen. De firewall biedt autonome bescherming op maat voor systemen die decentrale 'endpoint' beveiliging vereisen, zoals bijvoorbeeld het geval is in productie- en procesindustrieën, transport- en nutsbedrijven en in producten voor de machinebouw.

De mGuard is bij uitstek geschikt voor de beveiliging van ondermeer controllers op remote locaties. Dergelijke apparatuur is in minder dan een dag doeltreffend beveiligd tegen ongewenst bezoek. Egemin zal de mGuard dan ook standaard inzetten in de serviceverbindingen op afstand met de klanten.

Telefoon
Tonen
Adres International Headquarters
Baarbeek 1
B-2070  Zwijndrecht
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)