Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Egemin Automation en het Nederlandse CSi Industries hebben een samenwerkings-overeenkomst afgesloten voor samenwerking in typische end-of-line toepassingen. Door dit contract gaan Egemin en CSi samenwerken aan projecten waarin ze Egemins AGV-systemen (Automatisch Geleide Voertuigen) gecombineerd inzetten met de gestandaardiseerde palletiseeroplossingen van CSi.

Grote synergie

Egemin levert met zijn geavanceerde AGV-systemen automatische transportoplossingen op maat voor toepassingen in productie, magazijn en distributie. CSi is marktleider in palletiseeroplossingen. Door de samenwerking met CSi zal Egemin enerzijds zijn AGV-aanbiedingen kunnen versterken. Anderzijds vormen de AGV's van Egemin het perfecte sluitstuk voor CSi.

Egemin en CSi zijn beiden wereldwijd werkzaam en hebben Europa als voornaamste afzetmarkt. Egemin en CSi zullen ook samenwerken om marktinformatie uit te wisselen. Ook qua bedrijfsgrootte en marktoriëntatie is er een grote synergie tussen beide bedrijven.

Over CSi

CSi ontwerpt, produceert, levert en installeert volledig geïntegreerde logistieke systemen voor transport, material handling, palletisering en productdistributie. Onder de klanten van CSi zijn veel vooraanstaande producenten van "Fast Moving Consumer Goods" (FMCG), met name producenten in de tabaks-, levensmiddelen en drankindustrie en hun distributeurs. CSi's voornaamste producten zijn transportbanen, palletisers, robot palletisers maar ook oplossingen voor laagsgewijs orderpicken en automatische vrachtwagenbelading. CSi's aanpak zorgt voor productiviteitsverbetering en optimalisatie van de processen van hun klanten.

Over Egemin Automation

Egemin Automation levert complete industriële automatiseringsoplossingen voor tal van toepassingen in tal van sectoren. Egemin Automation benadert de markt vanuit vier divisies, elk met een specifieke focus. De divisie Handling Automation waarop dit contract van toepassing is, richt zich op bedrijven die hun distributie en interne logistiek op efficiëntere manier willen organiseren.

Met de klant wordt nagedacht hoe de interne goederenbehandeling in hun magazijn, distributie of productieomgeving efficiënter kan georganiseerd worden. Dankzij het ontwerp, de integratie en onderhoud van geautomatiseerde concepten en systemen zorgen we voor een optimale afhandeling van het intern transport, opslag en orderverzamelen. Zo willen we de klant een competitief voordeel bieden.