DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Esra Intern Transport

(Esra Intern Transport)

Esra intern transport, uw partner en specialist op het gebied van intern transport en transportmiddelen. Voor verkoop, huur/lease en onderhoud.Gedetailleerde informatie over Esra Intern Transport

Esra Intern Transport is een relatiegerichte, professionele no-nonsense totaalleverancier op het gebied van Mobiel Intern Transport en Opslag. Ons landelijk dekkend servicenetwerk waarborgt dat er altijd iemand snel en accuraat kan reageren op uw serviceverzoek. Wij onderscheiden ons in snelle en betaalbare klantvriendelijke "Multi-brand" serviceverlening in combinatie met de levering van hoogwaardige kwaliteitsprodukten. Voor elk voorkomend vraagstuk in uw magazijn bieden wij u een passende oplossing in zowel koop, huur en lease in combinatie met preventieve en all-in onderhoudsconcepten.

Esra Intern Transport is opgericht in 1949. Inmiddels is Esra uitgegroeid tot een ervaren leverancier op het gebied van intern transportmateriaal op de Nederlandse markt. Als importeur van Cesab en Hangcha vorkheftrucks, Stöcklin magazijntrucks, Mecalux magazijnstellingen en Braucke handtransportmaterieel staat Esra bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een hoofdvestiging centraal in Apeldoorn en een snelle service vanuit onze mobiele werkplaatsen door heel Nederland zijn wij, indien nodig, altijd dicht in de buurt.

After Sales waar u van op aan kunt:
Onze reputatie op het gebied van service is ongeëvenaard. Onze After Sales medewerkers hebben ëën doel voor ogen: u snel, correct en doeltreffend van dienst zijn met onder meer preventief onderhoud, het verhelpen van storingen, reserveonderdelen, "all-in" onderhoudsconcepten, etc.

Landelijke dekking:
Esra is door heel Nederland vertegenwoordigd met verkoopadviseurs en een landelijk dekkend dealer-netwerk. Wij staan dan ook paraat om u adequaat van dienst te zijn met advies, een breed assortiment intern transportmiddelen en met onderhoud en reparatie.

Kwaliteitscertificaten VeBIT
Telefoon
Tonen
Adres St. Eustatius 30
7333 NX  Apeldoorn
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van Esra Intern Transport

Introductie nieuwe Cesab heftruckserie B300 – B400 op de Nederlandse markt

14/06/2010, Apeldoorn - Esra brengt een nieuwe 48V vorkheftruckserie op de Nederlandse markt. De heftruck wordt geproduceerd in Italië bij het gecertificeerde bedrijf Cesab-Bologna. Deze nieuwe serie combineert een zeer compact chassis met zijn krachtige prestaties.

Elektrische zwaargewicht van Cesab in produktie genomen: ECO-P 60-70-85 new version

03/06/2009, Apeldoorn - Cesab start de produktie van de nieuwe electrische heftrucks met hefvermogens van 6.000, 7.000 en 8.500 kg.

Op 6 oktober versterkt Esra Handelmaatschappij b.v. haar positie als totaalleverancier van intern transportmateriaal door de overname van activiteiten van Geveke Intern Transport (G.I.T.)!

06/10/2008, Apeldoorn - Esra kondigt hierbij de overname aan van activiteiten van het in Amsterdam gevestigde bedrijf Geveke Intern Transport. Een toonaangevende leverancier op het gebied van Mobiel Intern Transport.

Producten van Esra Intern Transport

.C-CTU-275949339