Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Elektro driewielvorkheftruck

Elektro driewielvorkheftruck (Cesab BT B3 en B4 B315 t/m B320)

Product van het bedrijf Esra Intern Transport

Elektro driewielvorkheftruck (Cesab BT B3 en B4 B315 t/m B320)

Product van het bedrijf Esra Intern Transport

Cesab B3 en B4 elektro vorkheftrucks zijn de nieuwste heftrucks van CESAB Europe Material Handling. Capaciteit 1500 - 2000 kg.

Specifieke productinformatie

De CESAB B3 en B4 vorkheftrucks zijn ontworpen aan de hand van feedback van onze klanten. Deze nieuwe serie biedt een keuze uit hefcapaciteiten van 1,5 tot 2.0 ton.

Deze nieuwe machines kenmerken zich door hun kortere draaicirkel, verbeterd doorzicht van de hefmast door toepassing van 'slimme techniek' en slimme, betrouwbare energiezuinige technologie waaronder LED-verlichting.

Operator Smart Control

Dankzij de exclusieve Operator Smart Control functie (vermogenskeuze) van Cesab met zijn 3 standen - standaard, power en high power- en meerdere zelf in te stellen gebruikersprofielen, kunnen de chauffeurs de prestaties van de truck vlot en nauwkeurig afstemmen op hun eigen wensen. De 'standaard' modus optimaliseert de duur van de werkcyclus en de totale inzettijd, terwijl in de stand 'high power' de rij- en hefprestaties sterk toenemen. De chauffeur kan de Operator Smart Control functie zelf instellen op het dashboard van de Cesab Blitz.

CESAB Drive Control System

De trucks zijn voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie en AC wisselstroom. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes. De programmeerbare rijeigenschappen bieden een nog betere aanpassing voor de bestuurder en omgeving. Acceleratie, topsnelheid en reminstellingen zijn volledig programmeerbaar naar gelang de toepassing en bestuurders. Door het gebruik van PIN-codes herkent de truck wie hem bestuurt en activeert direct de voorgeprogrammeerde instellingen.

De truck kan met één druk op de optionele schildpadknop, de snelheid verlagen.

De truck is uitgerust met AC motoren die minder slijtagegevoelige onderdelen en bewegende kabels hebben dan vergelijkbare DC-motoren. Veel bussen en geleidingen in de truck zijn gemaakt van een composietmateriaal met Teflon-coating waardoor de gebruiksduur wordt verlengd en smeren niet meer nodig is. Afgedichte connectoren, contactvrije schakelaars, lekvrije hydraulische aansluitingen en CAB-bus bekabeling dragen bij aan een maximale duurzaamheid.

De nieuwste machines van de B serie hebben geen sleutel meer. Het display heeft een "on" en "off" knop. Eventueel gevolgd door een pincode (40 codes mogelijk) met daarachter eventueel de mogelijkheid voor 15 rij-programma's (standaard). Om energie te besparen schakelt deze heftruck zichzelf uit bij "niet in gebruik".

Automatic Parking Brake (APB): de nieuwe 48V machine heeft geen handrem meer. De parkeerrem zal automatisch geactiveerd worden als de chauffeur de heftruck verlaat.

Noodstop schakelaar: indien geactiveerd stopt de heftruck snel en worden alle elektrofuncties afgesloten.

Batterij

De Cesab Blitz levert hoge prestaties en productiviteit gedurende de shift. Omdat de werkdag soms langer kan zijn dan één shift, is het soms noodzakelijk om de tractiebatterij te wisselen. Bij de Cesab Blitz 100 kan deze op twee manieren gewisseld worden - enerzijds via het traditionele systeem waarbij de batterij uit het truckframe wordt gehesen, anderzijds via een nieuwe snelle en gemakkelijke mogelijkheid om de batterijen zijwaarts over rollers uit de truck te rollen.

Toyota Production System & ISO 14001

Onze trucks worden gebouwd volgens het Toyota Production Systeem, welke erop gericht is om verspilling, zaken die geen toegevoegde waarde leveren, te elimineren. Door deze ‘lean manufacturing' gaat de kwaliteit van het product omhoog, en de kosten omlaag. Onze trucks worden geproduceerd in een fabriek die gecertificeerd is volgens ISO 14001, waardoor een minimale impact op het milieu gegarandeerd is. Dezelfde certificeringsstandaard eisen wij ook van al onze toeleveranciers.

Technische specificaties

Aandrijving Elektrisch
Banden Superelastic standaard
Hefmast Duplex NFL standaard
Hefvermogen 1500 tot 2000 kg
Model B300 B315-316-316L-318-318L-320
Model B400 B415-416-416L-418-418L-420
Optioneel Diverse mogelijkheden
Type Cesab elektro vorkheftruck B300 B400

Beschikbare documenten

Bedrijfsgegevens Esra Intern Transport

Esra Intern Transport

Esra intern transport, uw partner en specialist op het gebied van intern transport en transportmiddelen. Voor verkoop, huur/lease en onderhoud.

Apeldoorn ,Nederland

Aanbevolen bedrijven voor Elektrische vorkheftrucks

.P-CTU-275949339