Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Elektro stapelaar (Cesab S210)

Product van het bedrijf Esra Intern Transport

De compleet nieuwe serie Cesab elektro stapelaars voor meeloop toepassing, capaciteit 1000 tot 1400 kg.

Specifieke productinformatie

De Cesab stapelaars zijn compact, makkelijk in gebruik en uitgerust met AC motoren. Het ronde ontwerp en de 5 wielen zorgen ervoor dat de truck comfortabel en veilig werkt. De positie en de lengte van de stuurarm geven het beste overzicht en veiligheid voor de gebruiker. De vorkpunten zijn zichtbaar vanaf de normale gebruikspositie wat betekent dat de truck veilig en zeker gestuurd kan worden, zelfs door onervaren gebruikers. Cesab powerdrive zorgt voor een soepele, progressieve reactie op de commando's van de gebruiker. De ergonomische stuurarm is gemakkelijk en prettig in gebruik, met tiptoetsen voor heffen en dalen en een eenvoudige bediening voor voor- en achteruit.

CESAB Perfect View

De Cesab stapelaars zijn zo ontworpen dat de kap naar beneden afbuigt richting de vorken waardoor het zicht beter wordt. De stuurarm is zo ontworpen dat de bestuurder dicht genoeg bij de truck kan staan om de uiteinden van de vorken te kunnen zien. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.

CESAB Drive Control System

De trucks zijn voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie en AC wisselstroom. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes. De programmeerbare rijeigenschappen bieden een nog betere aanpassing voor de bestuurder en omgeving. Acceleratie, topsnelheid en reminstellingen zijn volledig programmeerbaar naar gelang de toepassing en bestuurders. Door het gebruik van PIN-codes herkent de truck wie hem bestuurt en activeert direct de voorgeprogrammeerde instellingen.
De truck kan met één druk op de optionele schildpadknop, de snelheid verlagen.
De truck is uitgerust met AC motoren die minder slijtagegevoelige onderdelen en bewegende kabels hebben dan vergelijkbare DC-motoren. Veel bussen en geleidingen in de truck zijn gemaakt van een composietmateriaal met Teflon-coating waardoor de gebruiksduur wordt verlengd en smeren niet meer nodig is. Afgedichte connectoren, contactvrije schakelaars, lekvrije hydraulische aansluitingen en CAB-bus bekabeling dragen bij aan een maximale duurzaamheid.

CESAB onderling verbonden zwenkwielen

Alle trucks hebben het vijfwiel-concept, voorzien van onderling verbonden zwenkwielen, voor optimale stabiliteit. Dit maakt het rijden op hellingen eenvoudiger en veiliger. De zwenkwielen draaien binnen de behuizing van de truck en leveren zo extra veiligheid voor bestuurder en lading.

CESAB Klik-Kruip System

Dankzij de ergonomische handgreep waarvan de bedieningselementen makkelijk te gebruiken zijn, heeft de bestuurder uitstekend controle over de machine. In combinatie met de Klik-Kruip functie wordt hiermee verzekerd dat de truck zelfs in de meest krappe ruimtes goed presteert. Deze functie zorgt ervoor dat de truck bestuurbaar is met de stuurarm volledig omhoog, of volledig omlaag. Dit is ideaal in krappe ruimtes zoals in een vrachtwagen of klein magazijn.

CESAB initieelheffing

De S212L en S214L stapelaars hebben heffende steunpoten die de trucks ideaal maken voor gebruik op hellingen, glooiingen en ongelijke oppervlakten.

Toyota Produktion System & ISO 14001

Onze trucks worden gebouwd volgens het Toyota Production Systeem, welke erop gericht is om verspilling, zaken die geen toegevoegde waarde leveren, te elimineren. Door deze ‘lean manufacturing' gaat de kwaliteit van het produkt omhoog, en de kosten omlaag. Onze trucks worden geproduceerd in een fabriek die gecertificeerd is volgens ISO 14001, waardoor een minimale impact op het milieu gegarandeerd is. Dezelfde certificerings standaard eisen wij ook van al onze toeleveranciers.

Technische specificaties

Aandrijving Elektrisch
Hefmast Simplex 1400 mm
Hefvermogen 1000 tot 1400 kg
Model S210-212-212L-214-214L
Optioneel Diverse mogelijkheden
Type Cesab elektro stapelaar S-serie

Beschikbare documenten

Bedrijfsgegevens Esra Intern Transport

Esra Intern Transport

Esra intern transport, uw partner en specialist op het gebied van intern transport en transportmiddelen. Voor verkoop, huur/lease en onderhoud.

Apeldoorn ,Nederland

Aanbevolen bedrijven voor Stapelaars zonder meerij-platform

.P-CTU-275949339