DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

ESRA verantwoordelijk voor onderhoud aan alle interne transportmiddelen die bij de Wibra vestigingen in bedrijf zijn

  • 03/08/2007, Apeldoorn

  • Wibra supermarkt B.V. heeft onlangs besloten, zijn reeds aanzienlijke vloot van STÖCKLIN magazijntrucks, uit te breiden met 12 stuks STÖCKLIN meeloop- en platformtrucks.

 
ESRA Intern transport te Apeldoorn, dealer van het Zwitserse kwaliteitsmerk STÖCKLIN, levert wederom deze machines aan de Wibra.

De Wibra spreekt hiermee zijn vertrouwen uit in de betrouwbaarheid van deze trucks. Volgens het hoofd van de afdeling inkoop, de heer Wouter van der Hoorn, is de aanschafprijs van een machine zeker niet altijd doorslaggevend. “Kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel en dan zijn we met de STÖCKLIN trucks in combinatie met het onderhoud door ESRA Intern transport het beste af ” aldus de heer W. van der Hoorn.

ESRA Intern transport doet al vele jaren naar volle tevredenheid het onderhoud van de machines, bij de Wibra. Bij de beslissing om de STÖCKLIN vloot verder uit te breiden, viel ook de beslissing om het onderhoud van, de nog uit het verleden aanwezig “vreemde” merken, toe te kennen aan ESRA. Waardoor ESRA nu onderhoud doet aan alle interne transportmiddelen die bij de Wibra vestigingen in bedrijf zijn.
Telefoon
Tonen
Adres St. Eustatius 30
7333 NX  Apeldoorn
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)