Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Zo zet Esra haar imago als enige totaalleverancier voor logistieke producten nog meer kracht bij!

Esra is een zeer succesvolle onderneming die al sinds 1949 actief is in ontwikkeling, advisering, verkoop van Mobiel Intern Transport & Opslagtoepassingen.

Geveke Intern Transport was gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van zowel thermische als elektrische heftrucks en warehousing. Het bedrijf had tevens een eigen serviceafdeling, welke ook heftrucks van derden onderhield.

Voor de klanten van Geveke Intern Transport zal de overname geen ingrijpende gevolgen hebben. Esra zal alle bestaande verhuur- en onderhoudscontracten tegen dezelfde voorwaarden overnemen. In praktijk betekent dit dat alle activiteiten van G.I.T. worden gecentraliseerd in de vestiging van Esra in Apeldoorn.

Voor Esra is dit een belangrijke stap voorwaarts. Via deze overname kan de onderneming haar marktaandeel in Nederland verder uitbouwen en gelijkmatiger verdelen. Door deze overname zet Esra haar imago als enige totaalleverancier voor logistieke producten nog meer kracht bij. Ook betekent dit een uitbreiding van Esra´s importeurschappen, aangezien door de overname het importeurschap van Hangcha en Noblelift wordt binnengehaald.