Etikettenkoning

Specialist in etiketten en etiketteer apparatuur. Levert blanco en bedrukte etiketten in de breedste zin van het woord.

Den Dungen, Noord-Brabant, Nederland

Over Etikettenkoning

Etikettenkoning BV is uw specialist voor alle mogelijke etiketten en etiketteerapparatuur. We zijn 60 jaar geleden begonnen met de verkoop van SATO prijstangen, codeertangen en prijsetiketten. Ook verkochten we toen al veel zaksluitsystemen, met name in de bakkersbranche.Bovengenoemde artikelen worden door ons nog immer veel verkocht, echter door de verandering van de markt, zijn wij ons de laatste 15 jaar steeds meer gaan bezig houden met etikettenprinters en de bijbehorende supplies daarvoor, zoals etiketten en carbonlinten. Inmiddels zijn wij dealer van 4 verschillende merken etikettenprinters zoals: SATO, ZEBRA, TOSHIBA en AVERY. Voor labelsoftware waarmee U elke etikettenprinter, maar ook elke laser en inkjetprinter kunt aansturen kunt U bij ons terecht. Wij zijn dealer van Nicelabel Labelling Software Solutions.

Onze core business zijn de etiketten, in de breedste zin van het woord. Blanco en bedrukte etiketten,zowel op rol als op vellen. Denk aan thermo etiketten, transferetiketten, laserveletiketten, pinfeedetiketten, kofferlabels, fietslabels, containerlabels,  dymo compatible labels, magneetetiketten, sleuf- en steeketiketten ,verzendetiketten, maar ook vinyl stickers, domingstickers en vele andere mogelijkheden en toepassingen.

Omdat we ons assortiment steeds blijven uitbreiden, hebben wij onze website ook weer in een nieuw jasje gestoken. We nodigen U dus van harte uit om deze site eens aandachtig te bekijken.

Sinds maart 2014 hebben we onze naam in een moderner jasje gestoken. Daar wij sedert de oprichting de naam Handelsonderneming Tonnie Vugts BV dragen en wij ons de laatste 10 jaar op internet profileren als Etikettenkoning, gaan wij onder die naam ook door !

Aanbevolen bedrijven voor Etikettering, markering en radiofrequentie

.C-CTU-275949741