DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Eurosupply

(Eurosupply Hoogwerksystemen B.V.)

Importeur en leverancier in Nederland en België van de hoogwerkersystemen Nifty, Hitachi en Kesla. Verkoop en verhuur.Gedetailleerde informatie over Eurosupply

Eurosupply Hoogwerkers BV in Moerdijk is sinds 1990 uw complete hoogwerker leverancier voor een veilige werkplek op hoogte. Door onze jarenlange ervaring in het leveren van hoogwerkers en maatwerk zijn wij uw hoogwerker leverancier bij uitstek. Eurosupply heeft een eigen technische dienst voor onderhoud, installatie, montage en (RDW)keuring van uw hoogwerker. Ook na verkoop kunt u op ons rekenen.

Eurosupply heeft diverse hoogwerkers ook in de verhuur zodat U middels een proefperiode zelf de kwaliteit van onze hoogwerkers kunt ervaren.

In ons eigen leslokaal of bij U op locatie verzorgt Eurosupply graag de 1 daagse opleiding Veilig werken met de hoogwerker.

Gebruikers van Eurosupply hoogwerkers zijn o.a.:


  • Verhuurbedrijven
  • Schilders (zeer gewaardeerd ons schilderspakket met verwarming, radio en verfbak)
  • Glazenwassers
  • Hoveniers (met extra beschermingspakket)
  • Staalbouwers
  • Technische diensten industriële bedrijven
  • Gemeenten
  • Etc.
Telefoon
Tonen
Adres Oostelijke Randweg 16
Havennr. M049
4782 PZ  Moerdijk
Noord-Brabant - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van Eurosupply

Eerste Hybride Hoogwerker (diesel+elektromotor of elektromotor of diesel)

15/10/2009, Moerdijk - De HR21 Hybrid 4x4 (AWD) is de eerste van een nieuwe generatie milieubewuste hoogwerkers van Niftylift. In combinatie met het hybride aandrijfsysteem levert dit vernieuwende ontwerp uitstekende prestaties en een lager brandstofverbruik.

Levering allereerste 2 Niftylift HR 21 accu/diesel (BI energy) voor HWS te Leiden

14/09/2007, Moerdijk - De firma HWS (HoogWerker Specialist) te Leiden is de eerste verhuurder in Europa die 2 Nifty lift HR 21 DE machines in gebruik heeft genomen.

Producten van Eurosupply

.C-CTU-275949392