Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De HR21 Hybrid 4x4 (AWD) is de eerste van een nieuwe generatie milieubewuste hoogwerkers van Niftylift. In combinatie met het hybride aandrijfsysteem levert dit vernieuwende ontwerp uitstekende prestaties en een lager brandstofverbruik.

De HR21 Hybrid heeft als aandrijf mogelijkheden: diesel+elektromotor of elektromotor of diesel. Met een werkhoogte van 20,7 meter is de Nifty HR21 hybrid is voorzien van een dieselmotor die automatisch de elektromotor inschakelt zodra extra vermogen nodig is. Hierdoor kan de HR21 hybrid volstaan met een kleinere dieselmotor( Kubota D722 - 18 pk) waardoor een lager brandstofverbruik en minder gewicht. Een uitlaatgaszuivering systeem reduceert verder roetdeeltjes en geluidsemissies. De accu wordt opgeladen door de dieselmotor wanneer de hoogwerker niet in beweging is. Het combineren van brandstofmotor en elektromotor tegelijk treft U ook aan in bijvoorbeeld de Toyota Prius.

De HR21 hybrid kan ook werken op de elektromotor alleen. Hierdoor is deze hoogwerker ook ideaal voor gebruik binnen of "geluid stille" locaties. Ook deze hoogwerker is uitgerust met het zeer betrouwbare pilot-contol systeem. Deze Niftylift hoogwerker wordt in de Benelux geleverd door importeur Eurosupply in Moerdijk.