Ewals Cargo Care

Europese logistieke dienstverlener en een toonaangevende speler in Europees transport en distributie markt.

Tegelen, Nederland

Over Ewals Cargo Care

Ewals Cargo Care is een Europese logistieke dienstverlener en een toonaangevende speler in Europees transport en distributie markt. Door middel van ons netwerk van kantoren, transportondernemingen en magazijnen in 17 Europese landen, kan Ewals complete oplossingen aanbieden gericht op transport, opslag en beheersing van een grote diversiteit van producten in verschillende marktsegmenten.

Naast onze eigen transportvloot van 4500 eenheden (wegtransport en intermodaal), heeft Ewals Cargo Care vele initiatieven ontwikkeld voor de complete beheersing van logistieke ketens en transport programma's.

Het dienstenpakket

In ons voortdurende streven naar continue verbeteringsacties heeft Ewals Cargo Care volledig geïntegreerde logistieke concepten ontwikkeld rondom de drie kernwoorden in onze diensten:

  • Move
  • Store
  • Manage

Elk van deze diensten kan gezien worden als een afzonderlijk element in ons dienstenpakket, om een toegevoegde waarde te zijn aan de processen van onze klanten. Door deze elementen te integreren ontstaan innovatieve logistieke concepten die de hoogste verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Aanbevolen bedrijven voor Software en logistiek advies

.C-CTU-275949725